Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 17:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčínský Junior si na první jarní výhru posvítil


Branky


0

Ale domácí se proti Šluknovu fotbalově moc neblýskli. K výhře 3:1 vedla pěkně trnitá cesta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení jim dokonale svázalo nohy

Děčínští fotbalisté nastoupili hned s několika novými tvářemi. Na hřišti se objevili Stach, který se vrátil z Vilémova. A také nechyběli dva hráči z Jílového - Drahoňovský a Florián. Začátek patřil domácím, kteří na domácí umělé trávě slušně kombinovali. Naopak Šluknov působil hodně ustrašně. Výsledkem tak byla už v 7. minutě branka Murdycha, jehož střela za pomoci tyče zapadla za Jandu. Jenže Junioru gól nepomohl, ba naopak. Druhá fáze prvního poločasu pod umělým osvětlením patřila Plastonu. Hosté si dokonce vytvořili tři slibné šance - Altmanovu střelu vytáhl brankář Smutný na břevno, Lukáč si v šanci špičkou ukopl míč a Horák usměrnil míč po centru těsně vedle. Jinak se na hřišti spíše bojovalo, fotbalové krásy tak moc na hřišti nebylo.

Šlukno vyrovnal, ale Děčín to nezabalil

Po změně stran pokračoval děčínský zmar, který vyvrcholil v 67. minutě. Po chybě Folprechta vybojoval míč Svoboda, který poslal do úniku Chlana. A střídající hráč se v koncovce nemýlil. Posledních dvacet minut ale patřilo Junioru, který začal ovládat střed hřiště. A v 80. minutě udeřilo. Gaher zatáhl míč až k brankové čáře, předložil míč Murdychovi a ten rozjásal domácí diváky. A za tři minuty byl Murdych opět v akci. Děčínský střelec se proháčkoval mezi několika hráči a z jeho akce upravil Drahoňovský na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Paradoxně nám vedoucí gól uškodil. Vázla kombinace a záloha dlouho neexistovala. Naštěstí jsme po vyrovnání nesložili zbraně a zápas dotáhli do vítězného konce. Výhra byla upracovaná, ale zasloužená."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Když jsme vyrovnali, tak jsem věřil, že tu budeme bodovat. Posledních dvacet minut se nám ale vůbec nepovedlo. Připravíme se pořádně na domácí utkání a věřím, že vyhrajeme a potěšíme naše fanoušky, kteří celé utkání výrazně povzbuzovali a vytvořili nám venku domácí prostředí. Tímto jim děkuji."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Florián [-] , J. Folprecht [-] , M. Stach [-] , Z. Michalec [-] (88. J. Beneš [-] ) , J. Horáček [-] - J. Šmalcl [-] (89. O. Lhoták [-] ) , V. Bílek [-] (59. J. Hadrava [-] ) , P. Gaher [-] , J. Drahoňovský [-] - J. Murdych [-] -

SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Holešovský [-] , P. Horák [-] , T. Altman [-] (55. V. Chlan [-] ) , R. Lukáč [-] (59. M. Blaho [-] ) , P. Svoboda [-] , Z. Kirchner [-] , M. Koukol [-] (81. L. Šeliga [-] ) , A. Holešovský [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-]

ŽK: 21. Z. Michalec , 29. J. Horáček , 63. M. Stach , 84. J. Hadrava - 18. R. Lukáč , 39. P. Svoboda , 43. J. Hajduk , 62. V. Chlan .
Hráči zápasu: J. Drahoňovský , J. Murdych .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Černý Petr - ČERNÝ František, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.