3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 17:00

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior Děčín si posvítil i na druhé jarní vítězství


Branky


0

Velký Šenov si sice přivezl do Děčína tři posily z farmy, stejně ale prohrál 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali náporem

Junior do utkání vlétl s velkou chutí a hosty hned nadvakrát zachránilo břevno. Velký Šenov měl v sestavě hned tři hráče z vilémovské farmy, včetně kanonýra Kaňkovského. Důvod byl jasný, trenér František Dužár postrádal Krejčího, Šipulu, Kříže, Bálka, Skyvu a a Pavla Kurela. Ve 13. minutě se ale radovali svěřenci Pavla Horáčka. Bílek prošel až k brankové čáře, nahrál Murdychovi, který z otočky prostřelil Hadara. Ve 25. minutě trefil Folprecht tyč a za deset minut mohli domácí vést 2:0. Florián ale zahodil pokutový kop, který byl nařízen po sražení Michalce. V ten moment se zaskvěl dobře chytající Hadar. Hosté si jednu velkou šanci vypracovali, brankář Smutný jí ale zlikvidoval.

Gaherův trestňák hosty zlomil

Po přestávce se pokračovalo v podobném duchu jako v prvním poločase. Děčín dobře bránil a hosté se jen těžko prosazovali. Vyrovnání se dočkali, ale branka neplatila. Dle sudího střelec Vichterey fauloval. Lavička hostí s tímto verdiktem nesouhlasila a dožadovala se pokutového kopu. Druhá branka přišla v 67. minutě. Střídající Beneš nacentroval na zadní tyč, tam míč hlavou vrátil Bílek a střídající Horák ho propasíroval za Hadara. Skóre pak čvrt hodiny před koncem uzavřel Gaher, který se prosadil ze svojí výsostní parkety, tedy trestného kopu. Hosté se pak ještě jednou zlobili na sudího, kdy podle nich v 87. nepotrestal ve vápně jasný faul na Greňa.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Tentokrát jsme vsadili na výbornou defenzivní hru a zlepšenou kombinaci s aktivním pohybem. Hostům nebyli nic platné ani tři posily z Vilémova, definitivně rozhodla třetí branka, poté Šenov odpadl."

SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Musím uznat kvalitu Děčína, na domácí půdě body rozdávat určitě nebude. Domácí byli fotbalovější, dobře kombinovali a celkově byli lepší. Na nás se projevila velká nespravedlnost, kdy rozhodčí ovlivnil záměrně výsledek zápasu za stavu 1:0 pro domácí. Buď měla být uznána naše branka a nebo nařízen pokutový kop a hráč domácích vyloučen."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Florián [-] , J. Folprecht [-] , M. Stach [-] , Z. Michalec [-] (64. J. Beneš [-] ) , J. Horáček [-] - J. Šmalcl [-] (75. O. Lhoták [-] ) , V. Bílek [-] (79. F. Vait [-] ) , P. Gaher [-] , J. Drahoňovský [-] - J. Murdych [-] (46. D. Horák [-] ) -

SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - V. Hejl [-] , J. Čuda [-] , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] (89. R. Smejkal [-] ) , P. Jantač [-] , K. Kaňkovský [-] , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] (77. L. Fučík [-] ) , P. Greňo [-] , J. Pánik [-] (46. J. Vebr [-] )

ŽK: 12. M. Stach - 59. K. Kaňkovský , 65. J. Čuda , 82. J. Snášel , 83. P. Greňo .
Hráči zápasu: P. Gaher , J. Murdych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KARRMANN Milan, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.