3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 17:00

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř statečně bojoval, Brná ale překvapení nedopustila


Branky


0

Jasně vedoucí celek soutěže se v derby na vítězství 3:1 docela nadřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá trefa domácího favorita nerozhodila

Do zápasu, který se hrál na umělce v Ústí nad Labem, vlétli lépe hosté. Po standarní situaci se míč dostal ke Zabloudilovi, který prostřelil Radima Nováka. Brná vyrovnala z náhodné akce, kdy jeden z domácích záložníků píchl míč na Gibalu, který svůj průnik proměnil. Ve vyrovnaném utkání, kde se bojovalo spíše mezi vápny, mohl vrátit hostům vedení Vitásek. Jeho projektil však zastavila tyč. Domácí si do šaten přeci jen odnesli vedení. U rohového praporku umě zakombinoval Šťástka s Gibalou, přišl centr do vápna, který uklidil hlavou pod břevno Seidl.

Mojžíř dlouho živil naději

Po změně stran se pokračovalo ve vyrovnaném boji. Hosté se nevzdávali a nadále živili naděje na remízu. Tu Brná definitivně odmítla deset minut před koncem. A byla to povedená akce. Gibala poslal míč do křídla na Prouska, který poslal do vápna zajímavý centr. Míč si našel dobře hrající Gaydarski a rozhodl. V závěru se pak hosté zlobili na sudího, když nepotrestal sražení Sukamy ve vápně. Konečný výsledek 3:1 se ale nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Zápasy s tímto soupeřem jsou vždy vyrovnané. A nejinak tomu bylo i tentokrát. Utkání bylo chudé na šance. Musíme být připraveni na to, že se na nás každý tým bude chtít vytáhnout. Výhra je pro nás daleko cennější, než ta devítigólová ve Velkém Březně."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Od nás to byl velmi statečný výkon. A to nám chyběl brankář Kubec, útočník Tichovský a navíc se rychle zranil stoper Růžek. Domácím jsme nic nedali zadarmo a výkonem jim byli vyrovnaným soupeřem."



Sestavy


SK Brná
R. Novák [-] - R. Šťástka [-] (77. A. Mihaylov [-] ) , J. Bartoš [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , M. Seidl [-] , A. Gaydarski [-] , P. Guth [-] (85. J. Betka [-] ) , M. Večeřa [-] (90. J. Koranda [-] ) , P. Prousek [-] , M. Smetana [-] (57. A. Georgiev [-] )

TJ Mojžíř
J. Kálecký [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] (15. V. Kmec [-] ) , J. Králik [-] , F. Chrudimský [-] - J. Sládeček [-] , A. Vitásek [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] , J. Sikora [-] - A. Sukama [-] (82. M. Kubec [-] )

ŽK: 29. A. Gaydarski , 41. M. Gibala , 76. P. Guth .
Hráči zápasu: A. Gaydarski , M. Večeřa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.