1:3
(0:2)
3. K. Patka
28. J. Kučera
53. D. Lenrt (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice se dál topí, Křešice oživily naději


Branky


83. M. Gajdoš - 3. K. Patka , 28. J. Kučera , 53. D. Lenrt (p.)
0

Souboj dvou posledních týmů tabulky vyzněl daleko lépe pro Křešice, které zvítězily 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sháněli brankáře na poslední chvíli

V důležitém boji "o šest bodů" Hostovice na poslední chvíli sháněli brankáře. Jeden nepřišel, druhého museli "vytáhnout" z rodinné oslavy. To Křešice měly takřka optimální sestavu a velmi brzy udeřily. Už po třech minutách se po mlýnici před brankovou čárou k míči dostal Patka, který ho rychle poslal do domácí sítě. Hosté byli lepší a po půl hodině už vedly o dvě branky. Lepičovu ještě domácí brankář vyrazil, Kučera ho ovšem břichem dorazil do sítě. Nic podstatného už se v první půli neudálo.

Křešice přidaly třetí trefu a bylo vymalováno

Jakékoliv úvahy o obratu v zápase vzala Hostovicím 53. minutě. To byl totiž ve vápně faulován Bezemek. Lenrt pokutový kop proměnil a prakticky rozhodl. A to měli domácí štěstí, protože Křešice zahodily několik obrovských šancí. Jenže do domácí sítě další trefa napadla, naopak v 83. minutě vystřelil Hostovicím čestný úspěch krásnou trefou Gajdoš. To byla jen malá náplat na další domácí porážku.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Musím uznat, že Křešice věděly, o co hrají. Byly důraznější, rychlejší a lepší. Nás srazil špatný začátek. Kluci bohužel nenavázali na bojovný výkon z Mojžíře. Naše situace je ještě těžší, ale nevzdáváme se."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Hostovice jsou rozhodně nejslabším celkem soutěže. Byli jsme jasně lepší a mohli dát klidně osm gólů. Konečně byl k dispozici takřka kompletní kádr. Tři body jsou pro nás hodně důležité."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - V. Hodek [-] , D. Bude [-] - T. Štorc [-] , J. Dvořák [-] , J. Langer [-] , M. Křesánek [-] , M. Tovara [-] (65. N. Šabani [-] ) - M. Gajdoš [-] , J. Štolba [-] (85. V. Fajt [-] ) , J. Pokorný [-] (50. F. Harciník [-] )

FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Kučera [-] (65. J. Rusý [-] ) , J. Lepič [-] , A. Bezemek [-] , D. Lenrt [-] , K. Patka [-] , L. Lébl [-] (85. M. Restej [-] ) , J. Suchánek [-] , V. Kühn [-] , L. Schoř [-] , L. Cibulka [-]

ŽK: 53. V. Hodek , 61. T. Štorc , 71. D. Bude - 28. A. Bezemek , 85. K. Patka .
Hráči zápasu: D. Lenrt , A. Bezemek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trojan Michal - MAREŠ Jaroslav, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.