0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčínský Junior zvládl souboj u Labe a na jaře neztratil ani bod


Branky


0

Hráči Velkého Března se ale musí zlobit sami na sebe, zradila je koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase kralovaly obrany

Oba celky, které měly stejný počet bodů, postrádaly svoje kanonýry. Domácím chyběl Borovec, Děčínu zase Murdych. Na hřišti se hrál poměrně slušný fotbal, kde hrály dlouho prim obrany. Domácí se zlobili na rozhodčího, když jim údajně upřel dva pokutové kopy. Jednou za ruku jednoho z děčínských hráčů, jednou za faul. Šance byly na obou stranách, Velké Březno držel nad vodou brankář Bičiště.

Rarita! Sudí dal červenou, pak jí ale odvolal

Postupem času bylo jasné, že rozhodne jediná trefa. A ta přišla po hodině hry. Po standardní situaci míč propadl na malé vápno. Tam číhal Drahoňovský, který šťastně překonal Bičištěho. V 75. minutě na hřišti vzplály emoce. Horáček fauloval Králíčka, mstitelem se stal Pošík, který do Horáčka vrazil. Sudí Holly ukázal červenou oběma kapitánům. Vzápětí však červenou pro děčínského stopera odvolal a udělil mu žlutou. Posledním trnem v oku pro Velké Březno byla situace, kdy hlavní rozhodčí nejprve ponechal domácím výhodu, kterou následně zrušil a odpískal faul. Jenže v tu chvíli byli v domácí v přečíslení tři na jednoho. V závěru už Jiskra vsadila vše na útok a hrála prakticky na dva obránce. Děčín její odvahu postrestal v nastaveném čase, kdy vítězství Junioru zpečetil po brejku Michalec.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Myslím si, že se nehrál špatný fotbal. Naší slabinou byla koncovka, na druhou stranu nás podržel brankář Bičiště. Už v poločase jsem hráčům říkal, že rozhodne jedna branka. A ta padla, když jsme nezvládli standardní situaci. Samostatnou kapitolou byl hlavní rozhodčí. To, že podal velmi slabý výkon, uznali i hosté. Nedá si nic dělat, v dalším kole musíme porazit Velký Šenov."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Bylo to šťastné vítězství, nikoliv zasloužené. Bylo to bojovné utkání, hlavně v prvním poločase jsme nevyužili několik zajímavých příležitostí."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] , T. Barvínek [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , M. Maturkanič [-] (71. J. Charvát [-] ) , M. Čapek [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Svoboda [-] (71. L. Lapšo [-] )

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Florián [-] , J. Folprecht [-] , M. Stach [-] , Z. Michalec [-] , J. Horáček [-] - J. Drahoňovský [-] , J. Šmalcl [-] (46. J. Beneš [-] ) , P. Gaher [-] , V. Bílek [-] (59. D. Horák [-] ) , O. Lhoták [-] (62. F. Vait [-] ) -

ŽK: 30. M. Svoboda , 31. M. Čapek , 61. J. Pechánek , 73. T. Cimpl - 43. J. Drahoňovský , 51. Z. Michalec , 64. J. Florián , 68. J. Folprecht , 70. J. Beneš , 75. J. Horáček . ČK: 75. O. Pošík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holly Martin - PROVAZNÍK Adam, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.