Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior jede! Děčín přejel Mojžíř a na jaře neztratil ani bod


Branky


0

Fotbalisté z Děčína vyhráli v roce 2016 i čtvrtý mistrovský zápas, tým z Ústecka si odvezl pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychlé srovnání nerozhodilo

Děčínští fotbalisté na svého soupeře vlétli a první trefa na sebe nenechala dlouho čekat. Po levé straně totiž utekl Stach a jeho přízemní centr doklepl za Káleckého Bílek. Jenže za minutu bylo vyrovnáno, když po špatné domácí rozehrávce prostřelil Smutného Sládeček. Junior to ale nepoložilo, svěřenci Pavla Horáčka se dál hnali za vítězstvím. A v 11. minutě opět vedli. Stach zahrál trestný kop a Michalec hlavou potěšil domácí publikum. A za dvě minuty byl znovu v akci Stach. Ten si prohodil role, když se po dvou asistencích zapsal do střelecké listiny.

Děčín po změně stran komplikace nepřipustil

I ve druhém poločase hýřili domácí fotbalisté aktivitou. V 54. minutě centroval Horáček a mladý Horák patičkou překvapil hostujícího gólmana. Junior byl i nadále aktivnější a potěšil fanoušky pátou trefou. Tentokráte se prosadil dobře hrající Bílek a uzavřel tak povedenou děčínskou neděli.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Byli jsme lepší, nerozhodila nás ani vyrovnávací trefa. V závěru poločasu hráči zvolnili, soupeř toho nevyužil. Naše stoprocentní bilance je velmi dobrá. Ale už v dalším kole nás čeká velmi těžké utkání v Křešicích."




Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] , J. Florián [-] , M. Stach [-] , J. Folprecht [-] , Z. Michalec [-] - P. Gaher [-] , V. Bílek [-] , J. Drahoňovský [-] (66. J. Šmalcl [-] ) - J. Beneš [-] (73. F. Vait [-] ) , J. Murdych [-] (46. D. Horák [-] )

TJ Mojžíř
J. Kálecký [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] , F. Chrudimský [-] - J. Sládeček [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] , A. Vitásek [-] - A. Sukama [-] (70. M. Pavlík [-] ) , M. Tichovský [-] (28. J. Mach [-] )

ŽK: 38. Z. Michalec , 55. M. Stach , 80. J. Florián , 80. J. Folprecht , 87. D. Horák .
Hráči zápasu: M. Stach , J. Folprecht , V. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KLIMPL Miroslav, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.