3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 11:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice zaskočily Brnou, padly až po penaltách


Branky


0

Domácí lídr podruhé v řadě ztratil body. Navíc přišel o vyloučeného kanonýra Gibalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srážka Prouska a Bartoše domácí vykolejila

Do zajímavého utkání lépe vstoupili hosté, domácího Nováka ale zachránilo břevno. Po čtvrt hodině hry se ale radovala Brná, kdy se po standardní situaci prosadil nejlepší střelec domácích Miloš Gibala. Ve 24. minutě už to bylo 2:0, kdy se opět po standardní situaci prosadil Bartoš. Jenže Pokratice se nevzdávaly a stále kousaly. Brné se začala hroutit hra ve 40. minutě. To se srazili dva domácí hráči. Bartoš musel střídat (podezření na otřes mozku a zlomený nos), Prousek, který si natrhl obočí, po ošetření utkání dohrál. Těsně před odchodem do kabin hosté snížili, kdy se po rohovém kopu prosadil Vlašič.

Pokratice byly za svou snahu náležitě odměněni

Ve druhém poločase Pokratice ze své aktivní hry nepolevily. Důrazně napadaly rozehrávku domácích a byli více na míči. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali v 75. minutě, kdy se po rychlém útoku zjevil na zadní tyči Adam Rondoš. Ten byl přitom na hřišti pouhých deset minut. V závěru mohl rozhodnout Gaydarski a také Betka. Oba pokusy domácích fotbalistů však branku vůbec nenašly. V 86. minutě se navíc nechal zbytečně vyloučit Gibala, který hodně vulgárním způsobem urazil protihráče a dostal rovnou červenou kartu. Prostě pořádná klukovina zkušeného fotbalisty.

Bod navíc vychytal Brné brankář Novák

V penaltovém roztřelu rozhodla šestá série. Hrdinou byl Radim Novák, který lapil hostům hned tři pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Výkon byl lepší, než v Křešicích. Ale stále to není to pravé ořechové. Hodně nás ovlivnila vzájemná srážka Bartoše a Prouska. A navíc pak přišel ten gól do šatny. Musím ale uznat, že hosté předvedli dobrý výkon."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Bod na hřišti prvního bereme. Ale myslím, že jsme byli lepším týmem. Klukům nemám co vytknout. Snad jen to, že oba góly padly po standardních situacích. V penaltovém rozstřelu jsme selhali, to se nám vůbec nepovedlo."



Sestavy


SK Brná
R. Novák [-] - P. Prousek [-] , P. Guth [-] , J. Bartoš [-] (35. M. Culek [-] ) , M. Smetana [-] , A. Georgiev [-] (72. J. Betka [-] ) , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , M. Seidl [-] , A. Gaydarski [-] , A. Mihaylov [-] (46. J. Koranda [-] )

TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - T. Kocman [-] , P. Chvála [-] (84. M. Loula [-] ) , M. Vlašič [-] , O. Dufek [-] , M. Novák [-] - J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] , P. Kolomazník [-] , R. Knop [-] (65. A. Rondoš [-] ) , T. Keller [-] -

ŽK: 58. A. Georgiev , 64. M. Seidl , 77. M. Gibala , 81. A. Gaydarski - 10. M. Novák , 45. P. Chvála , 81. J. Bergmann , 86. R. Knop . ČK: 86. M. Gibala .
Hráči zápasu: R. Novák , P. Prousek - T. Slanina , J. Bergmann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.