2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice doma nepřesvědčila, ale urvala dva body


Branky


0

Poslední Hostovice stále bojují. Získaný bod je ale pro ně stejně málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenici pomohla standardní situace

První poločas nenabídl za mizerného počasí žádný líbivý fotbal. Spíše se bojovalo, více ze hry měli domácí. Diváci tak viděli jedinou trefu. Tu obstaral ve 23. minutě Černý, který se prosadil po standardní situaci.

Hostovice zabraly a srovnaly

Po změně stran se hosté přeci jen zlepšili. Brzo vyrovnali, ale k jejich nelibost jim trefa nebyla uznána. To Hostovice nakoplo a hnaly se za vyrovnáním. Toho se nakonec dočkaly devět minut před koncem, kdy se prosadil Štolba. I přes další šance se remízový stav nezměnil, rozhodovat tak musela penaltová loterie.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!

Mladíci z Hostovic zklamali

V pokutových kopech měli více štěstí domácí fotbalisté. Za hosty nedal mladý Gajdoš (vychytal ho Vaněk) a rozhodující pokus zmařil Černohorský. Ten se vrátil po dlouhodobém zranění a při penaltě se mu míč "svezl" a skončil vysoko na kamenickou brankou.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Z naší strany to byl zoufalý výkon, nedalo se na to koukat. Ukázalo se, že je ošidnější hrát proti slabším celkům. Postrádal jsem bojovnost, nasazení, kombinace vůbec neexistovala. Alespoň z toho byly dva body. Na šance jsme byli lepší, ale hra byla tragická."

SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "První poločas nebyl podle našich představ. V kabině jsme si pak něco řekli a zlepšilo se to. Neuznaný gól nás nakopl a pak jsme byli lepší. Penalty už ale kluci nezvládli."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - F. Louda [-] , T. Tschakert [-] , V. Mysliveček [-] , P. Vaněk [-] (80. J. Čvančara [-] ) - J. Šimek [-] , J. Chmelík [-] , P. Kozelek [-] (63. M. Jírava [-] ) , M. Mach [-] - A. Hodač [-] (59. L. Cempírek [-] ) , F. Černý [-] -

SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - D. Bude [-] , V. Hodek [-] (78. A. Černohorský [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Pokorný [-] , P. Sibal [-] (57. F. Harciník [-] ) , J. Langer [-] , M. Tovara [-] (68. M. Novák [-] ) - T. Štorc [-] , J. Štolba [-] , M. Gajdoš [-] -

ŽK: 44. J. Chmelík , 67. F. Černý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šefčík Josef - MAREŠ Jaroslav, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.