Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:30

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Šluknov dostal v Pokraticích "bůra"


Branky


0

Po hodech přichází půst. O tom se přesvědčili šluknovští fotbalisté, kteří po domácí výhře 4:0 dostali tentokráte na frak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prvních patnáct minut nic nepředvedli

Šluknov přijel do Pokratic notně oslaben. Nastoupil v jedenácti lidech bez střídání, hrát musel i trenér Ladislav Čurgali. A hostům překvapivě patřilo prvních patnáct minut. Nejprve Šluknov zahrozil dvakrát hlavou, jednou dokonce nastřelil tyč. Pak ale probudily Pokratice a do poločasu dvakrát udeřily. Nejprve to bylo po rohovém kopu, kdy se na přední tyči hlavou prosadil Vlašič. A za šest minut centroval Chvála a Knop nedal hlavičkou Uchytilovi žádnou šanci.

Šluknov odpadl a dostal další tři branky

Po změně stran už hostům docházely síly a domácí si vylepšili skóre. Na 3:0 zvyšoval Bergmann, který pláchl šluknovské obraně a střelou kolem Uchytila nasměroval míč do sítě. Čtvrtou trefu obstaral po rychlém přečíslení Smetana, kdy domácí umě vyřešili akci dva na jednoho. Zápas pak v 80. minutě uzavřel opět Bergmann, který se trefil z přímého kopu. Z 25 metrů míč zakroutil do šibenice. Domácí jsou tak stále v kontaktu se špičkou tabulky, naopak hosté zůstávají čtvrtí od konce.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Bylo znát, že Šluknov není kompletní. Jakoby to kluci podcenili a prvních 15 minut bylo strašidelných. Musel jsem zvýšit hlas a od prvního gólu nebylo co řešit. Pak jsme byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "V tomto utkání jsme chtěli zkusit překvapit útočnou hrou. V úvodu se nám to podařilo a vytvořili jsme si dvě pěkné příležitosti. Bohužel jsme na utkání odjeli jen v jedenácti hráčích, což se nám brzy vymstilo. První zranění přišlo v páté a druhé ve dvacáté minutě a tak jsme hráli s devíti hráči plus dva poloviční. V takovém stavu jsme nemohli uspět, přesto děkuji hráčům, že se snažili dohrát utkání se ctí."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - T. Kocman [-] , M. Vlašič [-] , P. Chvála [-] (66. O. Rondoš [-] ) , O. Dufek [-] - F. Smetana [-] (75. D. Bader [-] ) , R. Knop [-] (66. M. Loula [-] ) , T. Keller [-] , J. Bergmann [-] , P. Kolomazník [-] - A. Rondoš [-]

SK Šluknov
T. Uchytil [-] - J. Vyšohlíd [-] , Z. Kirchner [-] , L. Čurgali [-] , P. Horák [-] , P. Holešovský [-] , V. Chlan [-] , M. Koukol [-] , R. Lukáč [-] , P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-]

ŽK: 45. P. Chvála , 71. P. Kolomazník , 83. J. Bergmann - 49. L. Čurgali .
Hráči zápasu: J. Bergmann , T. Keller , P. Kolomazník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zvonař Tomáš - KARRMANN Milan, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.