Nezastavitelný Děčín si zastřílel v Křešicích


Branky


0

Na jaře stoprocentní Junior domácím nasázel šest kousků a poskočil už na třetí místo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyloučení Bezemka Křešice odpadly

Děčín sehrál v Křešicích výborné utkání a už od začátku se hrálo převážně na domácí polovině. A Junior svou převahu přetavil ve dva rychlé góly. Po deseti minutách otevřel skóre Šmalcl po přízemním centru Bílka. A za dvě minuty se prosadil Michalec, který nadvakrát překonal brankáře Větvičku. Tyto dvě situace Křešicemi docela otřásly. A to ještě domácí přišli ve 38. minutě o Bezemka, který dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin.

Bílkovi stačilo k hattricku pouhých šest minut

Ačkoliv Děčín druhý poločas vyhrál 4:0, mohly Křešice snížit. V 58. minutě ale Smutného zachránilo břevno. Pak už padaly góly pouze do domácí sítě. Velkou parádu předvedl aktivně hrající Bílek, který během šesti minut nasázel čistý hattrick. Deset minut před koncem pak Junior předvedl nejhezčí akci zápasu. Po ukázkovém "bagu" v domácím vápně se míč po šesti krátkých nahrávkách dostal ke Šmalclovi, který dokonal těžký domácí debakl. Svěřenci Pavla Horáčka tak na jaře vyhráli i pátý zápas a na první Brnou ztrácí jen šest bodů.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu



FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Sehráli jsme další povedený zápas, hráči hráli s velkou chutí. Dostali jsme se tak na dostřel špičky tabulky. Je ale pravdou, že těžké zápasy nás teprve čekají."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Husar Vladislav - TORÁČ Martin, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.