2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčín ukončil svou stoprocentní jarní bilanci


Branky


0

Hráči Junioru proti Pokraticím ztratili dvoubrankový náskok a nakonec padli po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli diváci spokojenější

Na umělé trávě v Děčíně na sebe narazily dva celky ze špičky tabulky. Domácí Junior navíc vyhrál všech pět zápasů na jaře a byl přeci jen mírným favoritem. Ale Pokratice se představily v roli velmi dobrého partnera pro nedělní podvečer. Do zápasu ale přeci jen lépe vstoupili domácí. Hosté zbytečně ztratili míč ve středu hřiště. Do úniku se dostal Murdych, který překonal Slaninu. Míč však za čáru doklepl až důrazný Bílek. Hosté mohli vyrovnat, když za již překonaného Smutného na čáře zakročil stoper Florián. Ve 34. minutě bylo v Děčíně ještě veseleji. Jeden z domácích hráčů zatáhl míč po levé straně, předložil ho na vápno Murdychovi, který střelou z 20 metrů překonal Slaninu. Kulatý nesmysl přitom zapadl k zadní tyči. Výsledkem 2:0 skončilo také první dějství.

Hosté vstali z mrtvých

I druhý poločas nabídl stovce fanoušců zajímavý fotbal. Děčín držel náskok do 63. minuty. To se na vápně zjevil šikovný Bergmann a proti jeho umístěné střele byl Smutný bez šance. Šance pak byly na obou stranách, gól ale padl do domácí svatyně. Junior byl v přečíslení, jenže záložník Gaher místo nahrávky kličkoval. Pokratice získaly míč, ten zatáhl Rondoš, nahrál ho Smetanovi, který zařídil, že utkání dospěje do pokutových kopů. Děčín krom dobře rozehraného utkání ztratil i krajního obránce Stacha, který byl v 90. minutě vyloučen.

Bonusový bod urvaly Pokratice

Penalty nakonec vyhrály poměrem 7:6 Pokratice. Prolomily tak smůlu v této disciplíně, ve které se jim moc nedařilo. Posledního střelce Děčína vychytal Slanina, bod navíc tak putoval do Pokratic.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "Musím uznat, že Pokratice u nás předvedly velmi dobrý výkon. Nás samozřejmě mrzí, že jsme ztratili dobře rozehraný zápas. Nechci si stěžovat, ale výkon rozhodčího byl tedy velmi podivný."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Remíza byla zasloužená. Narazily na sebe dva velmi dobré celky. Šance byly na obou stranách, jsem rád, že kluci vyrovnali. A konečně nám vyšly penalty. Dva body samozřejmě bereme."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Folprecht [-] , Z. Michalec [-] , M. Stach [-] , J. Florián [-] , J. Horáček [-] - J. Drahoňovský [-] (66. D. Horák [-] ) , V. Bílek [-] , P. Gaher [-] , J. Šmalcl [-] - J. Murdych [-]

TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - O. Dufek [-] , M. Vlašič [-] , T. Kocman [-] , M. Novák [-] , P. Chvála [-] - R. Knop [-] (79. O. Rondoš [-] ) , J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-]

ŽK: 66. J. Šmalcl , 66. M. Stach , 89. J. Folprecht - 32. O. Dufek , 42. T. Kocman , 71. M. Vlašič . ČK: 90. M. Stach .
Hráči zápasu: J. Murdych - F. Smetana , J. Bergmann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - ČÁKA Jindřich, JANEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.