0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosická rezerva rozesmutnila Šluknov


Branky


0

Fotbalisté Plastonu doma prohráli 0:3 a nadále zůstávají v sestupovém ohrožení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli za 41 minut o dva zraněné hráče

Podzimní vzájemný zápas obou soupeřů vyzněl pro Lovosice B, které doma na umělé trávě porazily Šluknov 3:0. A stejný výsledek se nakonec zrodil i v jarní odvetě. Šluknov dostal sprchu už v 5. minutě. To Baborák přešel přes tři hráče, míč se dostal na levou stranu ke Kovaříkovi, který vzápětí prostřelil Jandu. Domácí se nevzdávali a snažili se vyrovnat. Vyložená šance ale nepřicházela. V 36. minutě ovšem udeřilo na druhé straně. Dlouhý výkop Šafránka doputoval až k Espinosovi. Ten našel na vápně Macháčka, který střelou k pravé tyči nedal Jandovi šanci. Hosté pak v rychlém sledu přišli o dva hráče. V 27. minutě se zranil Walter, kterého nahradil Klement. Ten vydržel na hřišti 14 minut a také díky zranění musel střídat. Na plac se dostal mladý Trekoval.

Lovosice nakonec náskok udržely

Po změně stran domácí více otevřeli obranu a Lovosice tak měly více prostoru. Třetí trefu, která by rozhodla, ale nepřicházela. Šluknov mohl snížit v 70. minutě. Míč, směřující do sítě vyhlavičkoval Drbal. Prakticky vzápětí vrátil míč do vápna mladý Mendel a Horák trefil břevno. Domácím ale v sobotu nebylo přáno. Naopak v 89. minutě je Lovosice dorazily. Dlouhý nákop Šafránka propadl ke Kovaříkovi. Ten prokázal dobrý přehled, míč posunul na dorostence Nerudu, který míč se štěstím uklidil k pravé tyči. Zatímco Lovosice potvrdily tři body proti Brné a stále jsou v kontaktu se špičkou tabulky, Šluknov zůstává jedenáctý. Přitom předposlední Šenov na něj ztrácí pouhé dva body.



Ohlasy k zápasu



ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Herně to bylo horší, než proti Brné. Jako by se kluci přizpůsobili hře domácích. Šluknov hrál hodně důrazné, docela nás to bolelo. Domácí měli šance, přesto si myslím, že tři body jdou spravedlivě za námi"



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Holešovský [-] (46. J. Zounar [-] ) , P. Horák [-] , Z. Kirchner [-] , V. Chlan [-] , L. Mendel [-] , T. Altman [-] (66. M. Blaho [-] ) , M. Koukol [-] , R. Lukáč [-] (46. T. Knížek [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] , J. Drbal [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] - B. Baborák [-] , M. Walter [-] (27. L. Klement [-] ) , J. Hušek [-] , M. Macháček [-] - R. Espinosa [-] (88. O. Neruda [-] ) -

ŽK: 7. P. Svoboda - 39. M. Macháček , 51. J. Kovařík , 54. T. Hrdý .
Hráči zápasu: J. Kovařík , M. Macháček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Červený Tomáš - MAREŠ Jaroslav, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.