Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové neoslnilo, roli favorita ale splnilo


Branky


0

Poslední Hostovice předvedly srdnatý výkon. Přesto prohrály 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jílové bylo v prvním poločase bídné

Hosté, kteří museli hrát na straně, která je do kopce, první poločas promarnili. Domácí byli lepší, na jejich straně byla agresivita a důraz. Naopak hostům chyběla bojovnost a chuť. Prvních 45 minut neměl výkon Jílového z fotbalem nic společného. Hostovice se dostaly do velké šance, tu ale zlikvidoval Vosecký. Hosté si tak dlouho koledovali, až v 27. minutě přišel trest. Ondřej Michl chtěl odkopnout míč, ale trefil jen záda Štorce a míč zapadl za bezmocného Voseckého. Do kabin tak šli za těsného vedení zaslouženě domácí fotbalisté.

Hostovice doplatily na chyby

Jílovští si to v kabině důrazně vyříkali. Netradičně špatně hrajícího Malowaného nahradil Geletič. A vyplatilo se. Ve 49. minutě musel jeden z domácích hráčů kvůli zranění za autovou čáru. A hosté domácího oslabení využili. Po autovém vhazování se dostal míč do vápna. Tam se nejlépe zorientoval Just a vyrovnal. A za dvě minuty už Jílové vedlo. Domácí stoper podklouzl a do šance se opět dostal Just a jílovský kapitán svou desátou brankou v sezóně dostal svůj tým do vedení. Na domácí padla deka a Jílové vyrovnalo hru. Tým z Děčínska definitivně dorazil Hostovice během dvou minut. To se totiž dvakrát trefil rychlonohý Kurty a rozhodl o osudu utkání. Pět minut před koncem pak skóre kosmeticky upravil Arnošt Černohorský. Byla to však slabá náplast na jinak srdnatý výkon posledního celku tabulky proti druhému.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér FK Hostovice: "Výsledek je pro nás krutý. Jílové tu nepředvedlo nic převratného, přesto nám dalo čtyři branky. Rozhodl rychlý obrat hostů na začátku druhé půle. Klukům nemůžu nic vytknout, sehráli dobrý zápas. I soupeř nás po utkání pochválil."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: Dnešní utkání ukázalo stinnou stránku našeho týmu. Pokud se nedaří, nejsou naši hráči schopni se kousnout, semknout a bojovat! To, že druhý poločas se otočil, je dobré z hlediska bodů a umístění v tabulce. Ale tvoříme nový tým s mladými hráči a proto musíme každý přehodnotit, jak a proč se chovat lépe k sobě a co udělat lepšího pro tým, aby byl úspěšný. Jinak musím pochválit domácím tým za bojovnost a myslím, že jejich umístění v tabulce neodpovídá kvalitě a předvedené hře, kterou svou bojovností předvádí. Každý tým bude mít na jejich hřišti velké starosti."



Sestavy


SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - J. Dvořák [-] , V. Hodek [-] (46. M. Křesánek [-] ) , D. Bude [-] - J. Pokorný [-] (52. M. Novák [-] ) , M. Tovara [-] (59. A. Černohorský [-] ) , P. Sibal [-] , J. Langer [-] - T. Štorc [-] (83. V. Fajt [-] ) , M. Gajdoš [-] (73. F. Harciník [-] ) , J. Štolba [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - S. Malowanyj [-] (33. S. Geletič [-] ) , T. Kořínek [-] , O. Michl [-] , T. Reichelt [-] - J. Kolář [-] (55. J. Janda [-] ) , T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , T. Feledi [-] - D. Kurty [-] , M. Just [-]

ŽK: 85. D. Bude - 85. J. Vosecký .
Hráči zápasu: D. Kurty , S. Geletič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KURILJAK Ivan, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.