0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brná se raduje, šlágr rozhodl Prousek


Branky


0

Jílovští fotbalisté nebyli horším týmem, ale zradila je koncovka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brná přestála tlak a pak udeřila

Dvě stovky diváků dorazilo na fotbal do Jílového. Domácí, kteří byli s 41 body na druhém místě, přivítali první Brnou. Ta měla náskok tří bodů. Podzimní vzájemný zápas rozhodla jediná trefa, Brná tehdy zvítězila 1:0. Tentokráte vstoupilo do utkání daleko aktivnější Jílové. První větší šanci si ale vytvořila Brná, střela Gibaly skončila vedle Voseckého branky. Pak se do obrovské šance dostal Čermák, výborně ho vychytal Radim Novák. Ještě nedávno druholigový člen FK Ústí nad Labem podal výborný výkon a byl hlavním strůjcem vítězství Brné. Jednou ho dokonce zachránilo břevno, smůlu měl jinak dobře hrající Čermák. Půl hodiny byli domácí lepší, Brná byla na vlastní polovině a čekala na jílovskou chybu. A ta přišla v 35. minutě. Po rohovém kopu byl totiž ve vápně úplně osamocený Prousek, který hlavou nedal Voseckému šanci. Ačkoliv byl poměr sil na hřišti jasný, do kabin šla za stavu 1:0 určitě veseleji Brná.

Novák už nulu nepustil

I po změně stran se domácí dostali do tlaku, vyrovnání viselo ve vzduchu. Šance byly, ale v nich Jílovému chyběl potřebný klid a patřičný důraz v koncovce. Velkou šanci měl opět Čermák, po něm i Červenka, Feledi byl také blízko, ale Nováka podruhé zachránilo břevno. Definitivně rozhodnout mohl Gibala. Nejlepší střelec Brné se do velké šance dostal po chybě Michla. Ale v ní překvapivě selhal. To ale hostům nakonec vadit nemuselo. Krom těsné výhry a tří bodů si domů odvezli šestibodový náskok na čele soutěže. V dalším kole se lídr tabulky představí doma, když hostí na jaře dobře hrající Libouchec. To Jílové cestuje ven a to do Šluknova. Domácím se na jaře nedaří a tvrdě bojují o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Dnes jsem samozřejmě z výsledku zklamaný, protože jsme po většinu utkání byli lepším týmem, vytvořili si více šancí než soupeř a měli vyhrát. Z čeho ale určitě nejsem zklamaný je předvedená hra. Po delší době kluci podali výkon podle mých představ. Sehráli jsme výborné utkání, kluci to odmakali na sto procent a i přes prohru je musím pochválit. I hosté však neodehráli špatný zápas a divákům se to muselo líbit. Přál bych si, aby v takovém počtu chodili i na jiná utkání. Rozhodujícím faktorem zápasu byl dle mého výborně chytající brankář Novák, který své mužstvo několikrát podržel. Hostům gratuluji, jsem přesvědčený, že už si postup pohlídají."

SK Brná
Tomáš Heřman, hrající trenér SK Brná: "Dnes jsme soupeře určitě nepřehráli fotbalově, ale rozhodl kolektivní týmový výkon. Makali jsme a hráli jako parta. Bojovali jsme jeden za druhého a díky tomu vyhráli. Vítězství nad Jílovým si velice ceníme, máme obrovskou radost."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - T. Reichelt [-] (76. M. Horyna [-] ) , O. Michl [-] (90. S. Malowanyj [-] ) , L. Čtvrtníček [-] , T. Kořínek [-] - T. Feledi [-] , D. Kurty [-] , T. Farkaš [-] (78. J. Janda [-] ) , A. Čermák [-] - M. Just [-] , Z. Červenka [-] (63. J. Kolář [-] )

SK Brná
R. Novák [-] - J. Bartoš [-] (76. A. Gaydarski [-] ) , A. Mihaylov [-] , A. Georgiev [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , M. Seidl [-] (85. P. Guth [-] ) , J. Betka [-] (60. J. Koranda [-] ) , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

ŽK: 48. Z. Červenka - 39. J. Bartoš .
Hráči zápasu: T. Feledi , A. Čermák - R. Novák , P. Prousek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.