1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice doma urvaly těsné vítězství


Branky


0

Lovosické béčko porazili Junior Děčín. Ten tak prohrál podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Junioru chyběli tři hráči

Přímý boj o třetí místo byl k vidění na umělé trávě v Lovosicích. Tamní rezerva se po rozpačitých výkonech v úvodu jarní části přeci jen herně ustálila. Junior na jaře poprví ztratil body v minulém utkání, kdy doma prohrál na penalty s Pokraticemi. Trenér Pavel Horáček musel oželet tři hráče základní sestavy. Na trávníku chyběl obránce Stach (karetní trest), záložník Drahoňovský a útočník Murdych (oba zranění). V prvním poločase byly určitě lepší Lovosice. Junior, v jehož základu nastoupili i dorostenci, se snažil kombinovat. Ale narážel na zhuštěnou lovosickou obranou. Jediná trefa utkání padla v 25. minutě. Po levé straně utekl Kovařík, který poslal do vápna parádní centr. Na ten si naběhl Walter, který se prosadil důrazem. Smutný byl bez šance. Do konce poločasu už žádná další branka nepadla.

Junior tlačil, branek se ale nedočkal

V podzimním utkání v Děčíně skončil zápas 2:2, na pokutové kopy tehdy vyhrály Lovosice. Druhý poločas patřil Junioru a k pokutovým kopům nebylo daleko. V 55. minutě měl na noze velkou šanci Bílek. Nádherně se uvolnil přes dva domácí obránce a v cestě mu stál už jen brankář Šafránek. Jenže hostující útočník branku vůbec netrefil. Lovosice přestaly hrát, vázla jim mezihra a Děčín byl v tlaku. Hosté kopali velké množství standardních situací, jen rohových kopů zahrával Junior deset. A když Horáček trefil jen tyčku, tři body zůstaly v Lovosicích. Domácí tak poskočili na třetí místo a v dalším kole jedou do Velkého Března. Děčínský Junior pro změnu spadl na páté místo a v neděli doma hostí Českou Kamenici.



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Rozhodně mě více potěšil první poločas. Tam kluci hráli dobře a měli kromě gólu i další šance. Ve druhém poločase se hra otočila. Kluci neudrželi míč a všechno se nám vracelo. Tři body rozhodně bereme, ale Junior si u nás nezasloužil prohrát."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Absence tří hráčů základní sestavy prostě byla znát. V prvním poločase se žádný líbívý fotbal nehrál, rozhodla asi naše jediná chyba. Po změně stran jsme byli lepší, kopali hodně rohových kopů, ale kýžené branky se nedostavily."



Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - T. Hrdý [-] , M. Kočina [-] , L. Hrdý [-] - L. Klement [-] , M. Walter [-] (85. R. Trekoval [-] ) , B. Baborák [-] , J. Hušek [-] , M. Macháček [-] - J. Kovařík [-] (79. V. Krpeš [-] ) , R. Espinosa [-] -

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Folprecht [-] , Z. Michalec [-] , J. Florián [-] , J. Horáček [-] - V. Bílek [-] , P. Gaher [-] , J. Šmalcl [-] - F. Vait [-] , J. Beneš [-] , J. Hadrava [-] (40. D. Horák [-] )

Hráči zápasu: M. Walter , L. Klement .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvachoušek František - DVORSKÝ Vojtěch, VYDRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.