3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:30

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Březno nemělo v Pokraticích nárok


Branky


0

Pokratice se po výhře 3:0 dostaly v tabulce na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli hodně oslabení

Velké Březno se na jaře výsledkově trápí. Na půdu silných Pokratic navíc dorazilo notně oslabeno, pomoct muselo i několik hráčů z B týmu. Domácí, kteří na podzim vyhráli na půdě Jiskry 2:1, byli od začátku lepším týmem. A po čtvrt hodině hry poprvé udeřilo. Pokratice dostaly k dispozici trestný kop. K míči se postavil Písař a levou nohou překonal brankáře Bičištěho. Úvodní trefa dodal domácím klid, přicházely i další šance. Jenže domácí nevyužili několik obrovských příležitostí. To se změnilo až ve 45. minutě. Domácí rozehráli rohový kop vlastně hodně nepovedeně. Míč létal ze strany na stranu. Po pár vteřinách se dostal na zadní tyč, kde si počkal Chvála a dal na 2:0. Byl to klasický "šatňák".

Tempo upadalo

Po změně stran už tempo utkání poněkud opadlo. Hosté neměli síly a kvalitu utkání zvrátit. Pokratice se zase spokojily s dvoubrankovým náskokem a v klidu si ho hlídaly. Naposledy potěšil domácí celek své diváky v 83. minutě. Hosté vyrobili v obraně obrovskou hrubku a Pokratice šly do přečíslení dva na jednoho. To domácí Sokol parádně vyřešil a Loula dal na 3:0. To byla opravdu poslední branka zápasu, který měl jasný průběh. Pokratice tak po špatném vstupu do jarní části pravidelně bojují a posunuly se na čtvrté místo. V dalším kole ho čeká těžký zápas v Mojžíři. To Velké Březno se propadlo až na desáté místo. Navíc v dalším kole doma hostí silné béčko Lovosic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Už před zápasem jsem měl informace, že hosté nepřijedou vůbec kompletní. Za celý zápas si tady nic nevytvořili. My jsme měli ještě hodně šancí. První poločas byl dobrý. Po změně stran tempo opadlo a utkání se prakticky jen dohrávalo."

FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Byli jsme bez šance. Domácí mají kvalitu a ta se projevila. Od úvodu na nás vlétli a bylo jen otázkou času, kdy nám dají góly."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - O. Dufek [-] , T. Kocman [-] , M. Novák [-] , P. Chvála [-] (78. P. Kolomazník [-] ) - T. Keller [-] , F. Smetana [-] , R. Knop [-] , M. Vlašič [-] (78. L. Rosenkranc [-] ) - A. Rondoš [-] (75. M. Loula [-] ) , T. Písař [-] (75. D. Bader [-] )

FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - M. Maturkanič [-] , J. Coubal [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Kmoníček [-] (46. J. Charvát [-] ) , M. Valenta [-] , L. Lapšo [-] (78. D. Řezáč [-] ) , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] (42. J. Krejza [-] ) , L. Vojtěch [-]

ŽK: 15. T. Písař , 29. F. Smetana - 15. T. Netymach , 37. V. Neuman , 54. M. Valenta , 68. J. Charvát , 72. J. Krejza , 83. D. Řezáč .
Hráči zápasu: P. Chvála , F. Smetana .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Maleček Martin - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.