0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř krutě přišel o domácí jarní neporazitelnost


Branky


0

Pokratice předvedly na Ústecku parádní výkon a zaslouženě zvítězily 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokratický tajfun smetl domácí naděje

Pokud fotbalisté Mojžíři nastoupili na jaře v domácím prostředí, tak vždy brali tři body. V roce 2016 tu porazili Hostovice 3:2, Šluknov 2:1, Velké Březno 3:0 a Velký Šenov 4:0. Na podzim byly šťastnější Pokratice, které po prohraném poločase nakonec porazily Mojžíř 2:1. Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Hosté byli rychlejší a agresivnější a dostávali se do šancí. A hlavně je přetavili v góly. Po čtvrt hodině hry poprvé zmrazil domácí početné publikum výborně hrající Písař. Ten dostal na vápno zpětnou přihrávku a pravou nohou uklidil míč na přední tyč. Kubec se po míči natahoval, ale marně. A za pět minut přišel druhý pokratický direkt. Po další rychlé akci a přízemním centru se k míči dostal Knop a zakončil na zadní tyč - 0:2. Parádní gól pak vykouzlil Písař. Ten se ve 32. minutě pěkně uvolnil, pět metrů před vápnem se opřel o míče a ten po krásně střele a s pomocí břevna skončila za zády bezmocného Kubce. Do zápasu se domácí mohli vrátit ve 40. minutě, kdy jeden z pokratických hráčů zahrál ve vápně rukou. Míč si na penaltový puntík postavil útočník Vitásek, ale jeho střelu vystihl Slanina a penaltu zneškodnil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3 v neprospěch Mojžíře.

Domácí se do zápasu prostě nedostali

Po změně stran už si Pokratice spíše hlídaly svůj náskok. Domácí sice dokázali vyrovnat hru, ale do nějakých vyložených šancí se nedostávali. A v 56. minutě navíc přišla čtvrtá branka do domácí sítě. Chvála se po rychlém útoku dostal do úniku a ze strany překonal Kubce střelou na zadní tyč. Od 75. minuty hostům přeci jen docházely síly, Mojžíř se dostal k několika standardním situacím, ale Slanina si už čisté konto vzít nenechal. Svěřenci Michala Slabého tak jako první na jaře dokázali v Mojžíři bodovat a domů si odvezli vysoké, ale hlavně zasloužené vítězství. Pokratice tak dokázaly využít porážky béčka Lovosic a poskočily na třetí místo v tabulce. Mojžíř prohrál podruhé v řadě (při skóre 0:7) a spadl na devátou příčku. A v dalším kole čekají na oba celky rozdílní soupeři. Zatímco Pokratice doma hostí zachraňující se Křešice a budou rozhodně favoritem, tak tým, který je částí Ústí nad Labem, se představí na lovosické umělce, kde na něj bude čekat tamní B tým, který bojuje o "bednu."



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Náš výkon byl tragický. Hosté, mající v kádru rychlé a šikovné hráče, byli od začátku lepší. My jsme si vlastně nějakou vyloženou šanci nevytvořili, navíc Vitásek zahodil snad první penaltu za svého působení v Mojžíři. Naše porážka byla naprosto zasloužená, mrzí nás, že jsme poprvé na jaře doma prohráli."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Ačkoliv nám chyběli čtyři hráči, výkon byl parádní. Kluci na hřišti plnili to, co jsme si řekli. Byli důrazní, vysoko napadali a hráli v rychlosti. Domácí si kromě penalty prakticky nic nevytvořili, naše výhra byla naprosto zasloužená."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - J. Růžek [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] (30. M. Pavlík [-] ) , J. Králik [-] - A. Vitásek [-] , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] - J. Sládeček [-] (46. M. Tichovský [-] ) , A. Sukama [-] (84. M. Kubec [-] )

TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - T. Kocman [-] , P. Chvála [-] , O. Dufek [-] , L. Rosenkranc [-] (76. M. Loula [-] ) - M. Vlašič [-] , F. Smetana [-] , R. Knop [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-] - P. Kolomazník [-]

ŽK: 44. J. Králik , 63. M. Pavlík - 25. O. Dufek , 60. T. Písař .
Hráči zápasu: P. Chvála , T. Písař .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Šefčík Josef - DUŠÍK Zbyněk, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.