V. Bílek 35.
J. Folprecht 69. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boj o páté místo zvládl lépe Junior Děčín


Branky


35. V. Bílek , 69. J. Folprecht (p.)
0

Tropické počasí vidělo na Městském stadionu v Děčínu porážku Libouchce 0:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přežili salvu liboucheckých rohů

Děčínská umělá tráva přivítala týmy, které od sebe v tabulce dělily dva body. Oba celky mají na jaře velmi dobrou formu a i proto jsou oba v horní polovině celé soutěže. Děčín mohl čerpat z podzimního utkání, když v Libouchci zvítězil 2:1. Tropické počasí z počátku sedělo více Libouchci. Ten kopal v rychlém sledu čtyři rohové kopy, Junior je však všechny přežil. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, první gól byl k vidění v 35. minutě hry. Stach poslal z levé strany do vápna ostrý centr, Bílek si udělal prosto a prostřelil Pluhaře. Od té doby byl přeci jen aktivnější Děčín, do poločasu se ale skóre před docela početnou návštěvou nezměnilo.

Pojistku přidal stoper Folprecht

Po změně stran si domácí nadále udržovali mírnější převahu. Libouchec, který postrádal hodně hráčů ze základní sestavy, pomaličku uvadal. Druhou, pro Junior pojišťovací trefu, přidali domácí v 68. minutě. Domácí umě kombinovali ve středu hřiště, Gaher poslal do úniku Murdycha, který byl stoperem faulován. K následné penaltě se postavil stoper Folprecht a bezpečně proměnil. Zbytek utkání si už svěřenci Pavla Horáčka pohlídali, získali tři body a zůstávají na jaře v základní hrací době neporaženi. Junior si tak upevnil pátou příčku, když získal 42 bodů. Libouchec je se čtyřbodovou ztrátou na místě šestém. A co víkend? Junior jede k těžkému utkání na rumburskou půdu, Libouchec doma přivítá fotbalisty z Velkého Března.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "S výsledkem, ale i s výkonem panuje spokojenost. Hráči předvedli soustředěný výkon. Na začátku byl Libouchec aktivnější, jeho čtyři rohové kopy jsme přežili. Po první brance jsme převzali iniciativu a byli do konce utkání lepším celkem."

TJ Libouchec
Václav Slavka, obránce a kapitán FK Libouchec: "Měli jsme hodně okleštěnou sestavu, chybělo osm hráčů. Na place tak byli kluci, kteří ani pořádně nehrají. Výkon to byl průměrný, rozhodla jedna chyba v prvním poločase, po kterém jsme inkasovali. Taky nám nesedělo vedro, na umělce bylo opravdu horko."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Florián [-] , J. Folprecht [-] , Z. Michalec [-] (72. J. Beneš [-] ) , J. Horáček [-] , M. Stach [-] (79. M. Doubek [-] ) - J. Šmalcl [-] (85. O. Lhoták [-] ) , P. Gaher [-] - D. Horák [-] , V. Bílek [-] , J. Murdych [-] -

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] , D. Kodet [-] , V. Slavka [-] , T. Palaščák [-] , R. Wild [-] , J. Studený [-] , M. Hejna [-] , M. Pacák [-] (46. R. Král [-] ) , L. Kučera [-] , J. Novák [-]

ŽK: 65. J. Folprecht , 78. M. Stach , 84. J. Šmalcl , 89. J. Florián - 58. M. Hejna , 68. J. Novák , 83. D. Kodet .
Hráči zápasu: V. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fencl Jakub - ČÁKA Jindřich, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.