Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 11:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Statečné Hostovice pořádně prohnaly první Brnou


Branky


0

Brná opět ukázala, že jí to na jaře herně skřípe. Nakonec musela být ráda za dva body

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba brankáře. A taky sudího?

I když oba celky v tabulce dělilo 35 bodů, přeposlední Hostovice v posledních týdnech oplývají velmi slušnou formu. To Brná je stále první, ale díky několika ztrátám mu na záda dýchá druhé Jílové. V podzimním vzájemném utkání to bylo vraždění neviňátek, Hostovice doma tehdy podlehly Brné vysoko 0:7. Nyní ale začaly daleko lépe. V 18. minutě vystřelil z 25 metrů Křesánek, brankář David Heřman zasahoval na brankové čáře. K údivu všech ale hlavní sudí na popud pomezního branku uznal. Domácí běsnili, ale to jim nebylo nic platné. A za čtyři minuty jim bylo ještě hůř. David Heřman hodně pokazil výkop, míč zachytil Štorc a zvýšil na 2:0 pro Hostovice. Brnou vrátil do hry nejlepší střelec soutěže Gibala, přesto šli hosté do kabin s dvoubrankovým náskokem. K odraženému míči se dostal Langer a z hranice vápna upravil na poločasových 3:1.

Hostovicím pomalu docházel dech

Druhá půle byla ve znamení domácí převahy. Brná však měla i štěstí, když Davida Heřmana zachránila tyč. Kontaktní trefa lídra soutěže přišla do deseti minut. K míči se dostal Bartoš a jeho gól byl opravdu výstavní. A za dalších devět minut bylo srovnáno. To se k volnému přímému kopu postavil Smetana a z 25 metrů překonal Dvořáčka - 3:3. Hostovicím postupně docházely síly, dvě minuty před koncem navíc přišly o vyloučeného Tovaru. Ale nakonec hosté uhájili remízu a šlo se na penaltový rozstřel.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

Brná získala bonusový bod

Penalty? To je loterie, jak by vám řekl skoro každý, který má s touto disciplínou zkušenosti. Nakonec bod navíc zůstal v Brné, svěřenci Milana Česláka zvítězili 5:4.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Před utkáním jsme si v kabině řekli, jak bychom chtěli hrát, chtěli jsme na soupeře vlítnou, ale to se nedělo, a z toho vyplynuly ty dva góly. Museli jsme utkání otáčet, na psychiku to bylo dost náročné. Blíží se konec sezóny a pro všechny týmy, proti kterým teď hrajeme, je každý bod zlatý. Po brance na 1:2 jsme najednou byli pokropeni živou vodou a začali jsme hrát fotbal skoro jako na podzim - drželi jsme více míč, přihrávali jsme si po zemi snažili jsme se kombinovat. Měli jsme i nějaké šance. Bohužel po hrubé chybě, kdy jsme nepokryli hráče po standardce, jsme inkasovali potřetí. Nicméně druhý poločas jsme pak zvládli velice dobře, i když soupeř trefil tyčku a kdyby dal čtvrtý gól, už by asi bylo po zápase. Za druhý poločas patří klukům dík, myslím si, že za něj bychom si zasloužili vyhrát i v základní hrací době. Šancí jsme měli dost, ale přičítám to už takové křeči."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí Hostovic: "Za první poločas jsme si ten bod zasloužili. Ale utkání bylo rozehrané na vítězství. Myslím si, že jsme domácí překvapili, naše výkony mají vzestupnou tendenci, za což jsme rádi. Ke konci nás Brná fyzicky přehrávala. Ale s výsledkem panuje spokojenost."



Sestavy


SK Brná
D. Heřman [-] - J. Bartoš [-] , J. Koranda [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , M. Seidl [-] , J. Betka [-] (79. A. Mihaylov [-] ) , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - J. Dvořák [-] , P. Sibal [-] (74. M. Tovara [-] ) , V. Hodek [-] , D. Bude [-] - A. Černohorský [-] , M. Křesánek [-] , M. Novák [-] (76. F. Harciník [-] ) , J. Langer [-] - M. Gajdoš [-] (90. R. Stehlík [-] ) , T. Štorc [-]

ŽK: 10. M. Smetana , 54. J. Bartoš , 90. M. Seidl , 90. P. Guth - 9. M. Novák , 86. M. Tovara . ČK: 88. M. Tovara .
Hráči zápasu: M. Gibala - J. Langer , M. Křesánek .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - BUDSKÝ Václav, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.