Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jílovém se čepovala desítka. Domácím musela chutnat!


Branky


3. A. Čermák , 12. J. Kolář , 15. M. Just , 29. T. Feledi , 42. M. Just , 50. M. Just , 56. J. Kolář , 58. A. Čermák , 60. T. Feledi , 79. D. Kurty
0

Fotbalisté Mojžíře prohloubili na Děčínsku svou krizi. Prohráli pátý zápas v řadě a opět nedali gól.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině nebylo co řešit

Do zápasu vstupovali jako jasní favorité domácí fotbalisté. Jílové zažívá velmi dobrou sezónu a prohání první Brnou. Zatímco Mojžíř čtyři kola v řadě nebodovalo, navíc při hrozivém skóre 0:12! Navíc si mohli jílovští fotbalisté vzpomenout na podzim, kdy v Mojžíři otočili utkání a vyhráli 2:1. Tentokráte nic otáčet nemuseli. O osudu utkání se rozhodlo za čtvrt hodiny. To už Jílové vedlo 3:0. Po třech minutách hosty načal Čermák, ve 12. minutě ho napodobil Kolář a za další tři minuty kapitán Michal Just. Pak domácí trochu polevili a Mojžíř se dostal do hry. Nic z toho ale pro hosty nebylo. Do poločasu naopak ještě dvakrát udeřilo Jílové. Na 4:0 dal Feledi, poločasové skóre pak uzavřel nejlepší jílovský střelec Just. Hosté produkovali podivnou obrannou hru. Pokoušel se o ofsajd systém. Ten jim ale hrubě nevycházel a jílovští hráči v klidu pelášili na bezmocného Ludvíka.

Jílovští prostě neměli dost

Ani po změně stran hlad po gólech domácí neopustil. Jílové navíc zlepšilo hru. Ta byla více jednoduchá, domácí navíc přidali v pohybu. A hostům nasázeli potupnou desítku. V 50. minutě uzavřel Just hattrick a s 18 góly se vyhoupl na druhé místo celé soutěže. V dalších deseti minutách padli další tři trefy. V 56. minutě dává na 7:0 Kolář, za další dvě minuty přidává osmý zásah Čermák. Na 9:0 zvyšuje Feledi a v 79. minutě dává desátou trefu uzdravený Kurty. A to mohli být hosté rádi, že nedostali větší příděl. A co to pro oba celky znamená v tabulce? Jílové zůstává druhé a má před i za sebou čtyřbodové pásmo. Mojžíř je desátý, na čtyři body se mu přiblížily Křešice. A co další kolo? Jílové pojede v roli favorita do Křešic, Mojžíř doma hostí Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Až na určitou pasáž v prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a svého soupeře přehráli ve všech směrech. Soupeř na mě už od rozcvičky působil hodně odevzdaně. Je dobře, že jsme druhý poločas vzhledem k vysokému stavu jenom neodehráli, ale s chutí si zahráli, zastříleli a odmakali ho až do konce. Konečně jsme také byli doma produktivní a divákům přichystali pěkné brankové představení."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Přijeli jsme v hodně splácané sestavě. Ale stejně bychom tady prohráli. Naprosto nám nefungovala obrana, osm branek jsem dostali z identických situacích po rychlých protiútocích. Už se těším na konec sezóny. Musíme ten tým překopat, takhle se fotbal nedá dělat."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - S. Malowanyj [-] , T. Kořínek [-] , V. Michl [-] , Z. Červenka [-] (66. S. Geletič [-] ) - L. Čtvrtníček [-] , T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] (72. D. Kurty [-] ) , T. Feledi [-] - M. Just [-] , J. Kolář [-]

TJ Mojžíř
P. Ludvík [-] - J. Králik [-] , J. Růžek [-] , A. Jankovský [-] , J. Sládeček [-] - A. Vitásek [-] , F. Chrudimský [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] - M. Tichovský [-] , L. Soukup [-] -

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Trutnovský Jiří - HUSAR Vladislav, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.