0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice doma herně totálně vyhořely


Branky


0

Naopak Česká Kamenice se po domácí porážce 0:3 dokonale rehabilitovala.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se prostě jaksi nechtělo

Dopolední zápas v Pokraticích měl jistě favorita v domácím souboru, který byl před utkáním na třetí místě. Hosté ovšem na jaře nepředvádějí špatné výkony, naposledy ale přišel výsledkový šok, když Kamenice podlehla 0:3 Křešicím. Ale svěřenci Pavla Mokráčka na podzim dokázali partu kouč Michala Slabého porazit 2:1. Diváci byli asi od prvních minut v úžasu, jak se utkání vyvíjí. Daleko lepší byli hosté, kteří dominovali v několika faktorech. Hlavně se jim chtělo hrát, byli pohyblivější a dařila se jim kombinace. Pokratice měly pouhé náznaky šancí, vše ale vyřešil dobře chytající Marek. Pro mladého brankáře to byla premiéra v základní sestavě. A i když ani hosté do černého nezamířili, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Chmelík ukázal rychlejší nohy

Po příchodu z kabin se pokratický výkon zvedl. Ovšem na dobře hrající Kamenici to prostě nemohlo stačit. Klíčová sitauce celého duelu přišla v 52. minuta. Dlouhý nákop obrany hlavičkou prodloužil Hodač. Chmelík pak utekl domácímu stoperovi a překonal Slaninu. Ani inkasovaný gól domácí prostě neprobudil. S blížícím se koncem Pokratice více otevíraly zadní vrátka a Česká Kamenice mohla své vedení navýšit. Další šance ale nevyužila, což jí naštěstí nemuselo mrzet. Domů si odvezla překvapující, ale zasloužené vítězství 1:0. Pokratice si tak zkomplikovaly boj o třetí místo. Bodově se na ně totiž dotáhly Lovosice B, jen bod ztrácí pátý Junior Děčín. Kamenice je sedmá a může ještě ohrozit šestý Libouchec. A co poslední kolo? Pokratice ve šlágru kola hrají na půdě druhého Jílového, Česká Kamenice hostí už do 10.30 právě FK Lovosice B.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Bylo to herně hodně nepovedené utkání. Nám se nic nedařilo, k ničemu jsem se nedostali. Hráči prostě nechtěli, jakoby soupeře podcenili. Bohužel standardní výkon odvedli dva, nebo tři hráči. A to je prostě málo. To, že prohrajeme s Českou Kamenicí, jsem určitě nečekal."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Bylo to naprosto zasloužené vítězství. Až jsem byl překvapen, o kolik jsme byli lepší, než domácí. Herně a hlavně výsledkově jsem napravili tu porážku s Křešicemi. Všichni hráči předvedli opravdu velmi dobrý výkon."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - O. Dufek [-] (46. T. Keller [-] ) , M. Vlašič [-] , M. Novák [-] , M. Loula [-] - P. Kolomazník [-] , P. Chvála [-] (85. L. Rosenkranc [-] ) , J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-]

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - V. Mysliveček [-] , J. Šimek [-] , J. Čvančara [-] , T. Tschakert [-] - J. Chmelík [-] , J. Mitruška [-] (70. F. Louda [-] ) , P. Kozelek [-] (82. P. Vaněk [-] ) - A. Hodač [-] , F. Černý [-] - M. Jírava [-]

ŽK: 24. T. Písař , 56. M. Loula , 87. L. Rosenkranc - 68. J. Chmelík , 69. J. Šimek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý František - FENCL Jakub, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.