Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior po parádním výkonu smetl Hostovice


0

Hosté bohužel nepotvrdili dobrou jarní formu a na Městkém stadionu v Děčíně prakticky nic nepředvedli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se patnáct minut zahřívali

Umělá travnatá plocha v Děčíně přivítala týmy, které mají na jaře dobrou formu. Favoritem byl rozhodně mladý celek Junioru, který vede trenér Pavel Horáček. Jarní výkony ho vynesli až na páté místo v tabulce a nadále může bojovat o bronzový stupínek. Hostovice se postupně dostaly z posledního místa, naposledy ale nezvládly duel se Šluknovem a jsou předposlední. Domácí navíc měli hostům co vracet, na podzim totiž v Hostovicích tak trochu nečekaně prohráli 1:2. Prvních patnáct minut se Junior zahříval a Hostovice v této fázi utkání byly konkurence schopné. Na první trefu se čekalo do 26. minuty. Gaher zatáhl míč k brankové čáře, předložil ho Jakubovi Šmalclovi a ten poprvé potěšil děčínské diváky. A za sedm minut se sitauce opakovala. Tentokráte se do role asistenta dostal mladý Jakubec, v koncovce se prosadil Jakub Murdych. Domácí si tak do kabiny přinesli vedení 2:0.

Hostovice měly štěstí, že nedostaly více branek

Po změně stran se pokračovalo opět podle děčínských not. Třetí zásah přišel v 56. minutě, kdy byl faulován Murdych. K trestnému kopu se postavil stoper Florián a vzápětí překonal Koželuha. Za devět minut to bylo 4:0, po pěkné kombinaci se prosadil Doubek. Čtvrt hodinky před koncem přišel čestný hostovický zásah. A postaral se o něj po chybičce domácí obrany nejlepšího hostující kanonýr Martin Gajdoš. Děčín pak v závěru přidal ještě dva zásahy. Deset minut před koncem se trefil Drahoňovský, v samotném závěru se šťastně prosadil Matěj Šmalcl. Domácí tak zaslouženě vyhráli a se ziskem 48 bodů jsou pátí. Na duo Lovosice B - Pokratice však ztrácejí pouze jeden bod. Hostovice jsou předposlední. V posledním kole doma hostí hostovice na jaře se trápící Velké Březno, Děčín končí letošní ročník na půdě první Brné!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Prostor dostali i další mladí hráči, zahřívali jsme se patnáct minut. Pak už se hráči dostali do patřičného tempa, byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli."

SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Děčín předvedl výborný výkon, podle mě hraje nejpohlednější fotbal v celé soutěži. My jsme tady nepředvedli nic, Junior nás napadal a k ničemu prakticky nepustil. Musím přiznat, že jsme měli štěstí, že nám soupeř dal šest branek. Na druhou stranu nás moc nepodržel brankář."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] , F. Vait [-] , J. Florián [-] , M. Stach [-] (73. D. Čapek [-] ) - J. Šmalcl [-] , M. Doubek [-] (66. M. Šmalcl [-] ) , P. Gaher [-] , J. Drahoňovský [-] - R. Jakubec [-] , J. Murdych [-] (80. M. Kindl [-] ) -

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - D. Bude [-] , P. Sibal [-] (61. F. Harciník [-] ) , V. Hodek [-] - T. Štorc [-] , M. Tovara [-] , M. Křesánek [-] , J. Langer [-] , A. Černohorský [-] - N. Šabani [-] , M. Gajdoš [-] -

ŽK: 18. J. Florián - 37. M. Křesánek , 56. D. Bude , 70. M. Tovara .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mecl Petr - ŠEFČÍK Josef, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.