2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brná udolala bojovný Šluknov a slaví postup do krajského přeboru!


Branky


0

Lídr soutěže na hřišti Plastonu dvakrát prohrával, tři body jim zajistil ostrostřelec Gibala.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov favorita zaskočil

Domácí neměli proti favorizované Brné co ztratit, navíc je mohl psychicky nakopnout poslední zápas, když vydolovali v Hostovicích dva body. Brná se naopak na jaře herně v některých zápasech natrápila, přesto jí tři body stačily k potvrzení prvního místa a postupu do krajského přeboru. Šluknov musel zapomenout na podzimní duel, když v Brné padl vysoko 0:7. Od začátku se hrál vyrovnaný boj, domácí hráli na jednoho útočníka a spoléhali se na pevnou defenzivu. Brná sice více držela míč, ale místy hrála až příliš profesorsky. Do vedení šli nakonec fotbalisté Plastonu. Brná ztratila ve středu hřiště míč, te se pak šťastně dostal k Horákovi, který překonal Nováka. Vzápětí navíc neudržel nervy na uzdě impulzivní Gaydarski a za hrubou kritiku rozhodčího mazal zaslouženě pod sprchy. Žádná jiná branka nepadla, do kabin si tak Plaston nesl překvapivé vedení 1:0.

Domácím došly síly a Gibala je dorazil

Po změně stran se hrálo podle stejných not, i když domácím postupem času odcházely síly. V 59. minutě Brná vyrovnala, když se střelou z pravé strany prosadil nejlepší kanonýr celé soutěže Miloš Gibala. Jenže Šluknov se nevzdával a ještě jednou šel do vedení. Čurgali si naběhl na rychlou rozehrávku trestného kopu, překvapil Nováka a míč skončil v síti. Plaston pak talku Brné odolával do 79. minuty. To se na straně opět zjevil Gibala a opět prostřelil Jandu - 2:2. Domácí mleli z posledního, statečný výkon jim ale nakonec nestačil ani na jeden bod. Pět minut před koncem totiž Gibala opět dostal prostor a třetí trefou definitivně překlopil misky vah na stranu Brné. Ta si díky třem bodům zajistila definitivní vítězství v sezóně a postup do krajského přeboru. Druhé Jílové na ní ztrácí čtyři body. Šluknov je stále třetí od konce a v posledním kole se představí na půdě odevzdaného Velkého Šenova. Derby bývá ovšem specifické. Brná zakončí úspěšnou sezónu doma, když přivítá nebezpečný Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Zvolili jsme hru na jednoho útočníka a zodpovědně bránili. V první půli jsme pustili soupeře jen do dvou příležitostí, což bylo skvělé. V závěru jsme věřili, že nějaký bodík urveme. Ale docházely síly a Gibala potvrdil své střelecké kvality. Tentokrát i přes prohru diváci ocenili potleskem výkon našeho mužstva."

SK Brná
Tomáš Heřman, hrající trenér SK Brná: "Hned na začátku utkání jsme měli obrovskou šanci, ale bohužel jsme ji neproměnili, naopak jsme po chvíli sami inkasovali. Navíc jsme dostali červenou kartu poté, co náš hráč vynadal rozhodčímu. Od nějaké 55. minuty jsme byli jasně lepší, zatlačili soupeře na jeho polovinu a podařilo se nám vyrovnat. Chvíli na to jsme měli ještě další tutovku, ale gól z toho nebyl, naopak soupeř nakopl balón z poloviny hřiště a smolně jsme inkasovali podruhé. Naštěstí pak zazářil Miloš Gibala a zvítězili jsme. Spadlo to z nás, máme velkou radost a jdeme to oslavit."



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Horák [-] (82. F. Dvořák [-] ) , T. Altman [-] , T. Knížek [-] , O. Schneider [-] (89. T. Uchytil [-] ) , M. Blaho [-] , L. Čmugr [-] (59. M. Žák [-] ) , L. Čurgali [-] , Z. Kirchner [-] , R. Lukáč [-] (64. T. Král [-] ) , M. Koukol [-]

SK Brná
R. Novák [-] - J. Bartoš [-] , A. Mihaylov [-] (72. A. Georgiev [-] ) , M. Gibala [-] , M. Seidl [-] , J. Betka [-] (76. T. Heřman [-] ) , A. Gaydarski [-] , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

ŽK: 47. P. Horák , 66. M. Blaho , 81. T. Král - 18. A. Gaydarski , 42. M. Smetana . ČK: 22. A. Gaydarski , 47. J. Štráchal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Provazník Adam - BUDSKÝ Václav, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.