0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zajímavému zápasu chyběly góly, penalty lépe zvládly Lovosice


Branky


0

V České Kamenice se hrálo netradičně už v 10.30. A jakoby střelcům brzký výkon utkání příliš nevoněl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice si pomaleji zvykaly na přírodní trávník

Větší motivaci měly před zápasem svěřenci Pavla Doležala. Lovosické béčko totiž na dálku bojovalo s Pokraticemi a Děčínem a konečné třetí místo. Naopak Kamenice se mohla posunout na šesté místo. Na podzim se vzájemný zápas lépe vydařil Lovosicím, které doma na umělé trávě porazily Českou Kamenici vysoko 6:2. První poločas ale patřil zkušenějšímu týmu Pavla Mokráčka. Šance byly na obou stranách, hostům však chybělo více pohybu. Jakoby si mladý lovosický celek nemohl nemohl zvyknout na přírodní trávník. I přes několik zajímavých příležitostí se šlo do kabin za stavu 0:0.

Diváci nakonec branku neviděli

Po změně stran už byly nebezpečnější Lovosice. Přidaly na pohybu a vystrkovaly růžky po rychlých kontrech. Asi největší šanci měl Macháček. Po pěkné kombinaci se dostal až před brankáře Marka ale v rozhodující chvíli míč podebral a branku přestřelil. Na druhé straně dělal lovosické obraně největší problémy mladý Hodač, ovšem ani Marek Šafránek gólovou pohromu nepřipustil. Po 90. minutách tak branka nepadla, rozhodnout musel pokutové kopy.

Domácí penalty nezvládly

První tři série se nesly v duchu střelců, když každý proměnil a stav byl 3:3. Jenže pak Šafránek vychytal Hodače a vzápětí Jíravu. To znamenalo, že dva body putovaly do Lovosic, jeden zůstal v České Kamenici. Domácí tak dobrou sezónu zakončili na sedmé místě, Lovosice jsou zatím třetí. Musejí ale čekat na čtvrteční dohrávku mezi Jílovým a pátým celkem z Pokratic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Se samotným zápasem jsem spokojený, jen mě mrzí penalty, které hráči nezvládli. Lovosice si nakonec dva body zasloužily, měly přeci jen více brankových příležitostí. Ale v první půli jsme byli nebezpečnější my. Škoda, šancí bylo hodně na obou stranách, góly ale chyběly. Se sezónou, jako takovou, panuje spokojenost."

ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "První poločas se nám nepovedl. Hodně se to otevíralo a my měli štěstí, že to domácí nepotrestali. Po změně stran se to zlepšilo, ale vyhořeli jsme v koncovce. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, nakonec máme alespoň bod za lépe zvládnutý penaltový rozstřel."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - T. Tschakert [-] , J. Čvančara [-] , J. Šimek [-] , P. Vaněk [-] - P. Kozelek [-] (61. J. Vindyš [-] ) , J. Chmelík [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] - M. Jírava [-] , M. Mach [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - T. Hrdý [-] , M. Kočina [-] , L. Hrdý [-] - B. Baborák [-] (61. V. Krpeš [-] ) , M. Macháček [-] , J. Hušek [-] , M. Walter [-] - R. Espinosa [-] (73. R. Podrazil [-] ) - L. Klement [-] , J. Vochomůrka [-]

ŽK: 45. A. Hodač , 52. P. Vaněk , 85. J. Chmelík - 46. J. Vochomůrka , 64. M. Kočina .
Hráči zápasu: R. Marek , A. Hodač - J. Hušek , J. Vochomůrka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KRUTINA Radek, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.