4:2
(2:2)
9. A. Přibyl
26. S. Mojžíš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze středu tabulky


Branky


11. O. Pavelka , 16. O. Pavelka , 48. V. Jelínek , 85. O. Pavelka - 9. A. Přibyl , 26. S. Mojžíš (vl.)
0

V 15. kolem Jestřábí Lhota hostila Štítarský SK. V minulém kole jen těstě Jestřábka prohrála ve Vrbové Lhotě 2-1. Za to Štítary doma dostaly 6 gólů od Třech Dvorů. Jediný z domácích, kdo zmírnil porážku byl Adam Přibyl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali 3 góly, poločas 2-2

Utkání probíhalo v bojovném duchu. Většina poločasu se odehrávala ve středu pole. Když už se někdo k něčemu dostal upravil skóre. Jako první střelec se prosadil Adam Přibyl ( Štítarský SK ), který skóroval i v minulém utkání, v 9. minutě dostal svůj tým do vedení 0-1. Domácí se nenechali rozhodit a hned v 11. minutě Pavelka začal svojí cestu za hattrickem 1-1. O pět minut později přidal svůj druhý gól střelou z dálky a otočil stav utkání ve prospěch domácích 2-1. Hosté se nevzdávali a snažili se proniknout do pokutového území domácích. Ve 26. minutě hosté vyslali balón do vápna akorát do kroku vracejícímu se Mojžíšovi (Jestřábí Lhota). Mojžíš se vracel aby podpořil obranu, ale bohužel v plné rychlosti mu do kroku přišel balón a nedalo se nic dělat. I takové góly platí 2-2. 

Štítary byly fotbalovější, ale hraje se na góly

Druhý poločas začal akcí, kterou ve 48. minutě zakončil Jelínek a znovu dostal svůj tým do vedení 3-2. Domací vyslali centr do vápna na který si křikl brankář, ale ideálně nevyhodnotil situaci a balón se odrazil právě k Jelínkovi, který neměl problém s tím zakočit do prázdné brány. Zbytek utkání probíhal ve stejném duchu jako první půle. Poslední změna skóre přišla ke konci utkání, kdy se k balónu dostal opět Pavelka a v 85. minutě si vystřelil hattrick 4-2. 



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota B
L. Málek [-] - S. Mojžíš [-] , T. Procházka [-] , P. Paleček [-] (71. O. Heres [-] ) , F. Čáslavský [-] (46. V. Jelínek [-] ) , J. Šlehubr [-] (60. M. Jiroudek [-] ) , R. Patočka [-] , L. Soukup [-] , O. Pavelka [-] , F. Krajíček [-] (79. R. Dunka [-] ) , P. Týma [-]

Štítarský SK
M. Havelka [-] - M. Lepší [-] (84. M. Klouček [-] ) , M. Přibyl [-] , P. Suchánek [-] , P. Pýcha [-] , Š. Kunášek [-] , A. Přibyl [-] , J. Rychlík [-] , O. Pšenský [-] , P. Jirák [-] (63. T. Svoboda [-] ) , D. Hutla [-]

ŽK: 20. J. Šlehubr - 45. Š. Kunášek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - NEUBERT Josef (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.