Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volárna z pozice papírově slabšího hrála s Týncem vyrovnaně


Branky


0

Volárna se v domácím prostředí chtěla vytáhnout a bojovala do posledních minut. V posledních pěti minutách utkání padly ještě dva góly. Došlo až na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volárna gólem do šatny vyhrála první půli

Prvních čtyřicet pět minut utkání nám nabídlo vyrovnaný souboj s šancemi na obou stranách. Už v 7. minutě poslal do vedení hosty Novotný 0-1. Ve 23. minutě šel ve vápně hostů k zemi Šindelář M. a k pokutovému kopu se postavil kapitán Wolfram. Nenechal nic náhodě a nekompromisně zakončil 1-1. Šindelář v první půli pomohl ještě ke změně stavu, když ve 42. minutě potvrdil svou pozici jednoho z nejužitečnějších hráčů Volárny 2-1.

Boj do poslední minuty

Hned z kraje druhé půle v 53. minutě Sýkora D. využil své šance a srovnal na 2-2. Celek Týnce v druhé půli začal domácí přehrávat, ale domácí ke své bojovnosti měli i notnou dávku štěstí. Většina střel na domácí šla mimo branku a co už se dostalo mezi tyče v klidu chytil Brůna. Ovšem v 86. minutě se znovu dostal k míči Sýkora D. a v závěru utkání strhl vedení na stranu hostů. Fotbal se, ale hraje na 90 minut, když nepočítám prodloužení. Domácí se nevzdali a do poslední minuty tlačili. Snaha se jim vaplatila v 89. minutě kdy Wolfram přihrával Šamšovi a ten gólem dostal svůj tým k penaltovému rozstřelu. 

Domácí si vybojovali bod navíc

Ve třetí sérii byl stav vyrovnaný 3-3. Ve čtvrté sérii se domácí opět nemýlili a když brankář Brůna vystihl směr střely dostali se do vedení 4-3. Po proměnění páté penalty si hosté už ani balón stavět nemuseli. Volárna tak urvala bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Volárna
L. Brůna, brankář: První poločas byl herně vyrovnaný, šance na obou stranách. V druhé půli měl Týnec lehkou převahu, ale my zase štěstí. V penaltovém rozstřelu jsem ve 4. sérii penaltu chytil a díky stoprocentní úspěšnosti kluků jsme mohli slavit bod navíc.




Sestavy


TJ Sokol Volárna
L. Brůna [-] - D. Mlýnek [-] , A. Hanek [-] , R. Ešner [-] , P. Šedivý [-] - T. Hartman [-] , P. Šamša [-] , P. Wolfram [-] , J. Smolík [-] - V. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] (56. F. Jakubal [-] ) -

TJ Sokol Týnec nad Labem
O. Adamec [-] - V. Mlika [-] , R. Mlika [-] , J. Čopjak [-] (52. T. Tatíček [-] ) - M. Javůrek [-] , M. Šafranko [-] , J. Kalfiřt [-] , L. Kulich [-] , D. Sýkora [-] - M. Lambev [-] (54. D. Kovanda [-] ) , T. Novotný [-]

ŽK: 3. M. Šindelář , 14. D. Mlýnek - 24. V. Mlika , 88. J. Kalfiřt , 90. R. Mlika .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LEDVINA Lubomír - PLAČEK Miloš (N), SÝKORA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.