5:1
(2:1)
38. P. Fejl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři Dvory si se Starým Kolínem poradily


Branky


3. K. Kubera , 20. J. Malý , 74. O. Bašista , 88. I. Pokorný , 90. P. Jirsa - 38. P. Fejl
0

Starý Kolín přijel do Třech Dvorů oslaben o čtyři hráče ze základní sestavy. Na první půli to znát nebylo, v druhé půli už dominovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle, domácí měli větší štěstí

Hned ve 3. minutě se stím Kubera nemazal a poslal domácí do vedení 1-0. Hosté se probudili až po prvním gólu a začali držet krok s domácími. Ve 20. minutě Malý z 30 metrů zvýšil na 2-0, situace zaváněl offsidem kdy brankáři znepříjemňoval výhled jeden z útočníků, svým pohybem tak možná trochu ovlivnil průběh hry. Rozhodčí situaci vyhodnotil jako v pořádku a branku tak uznal. I když hosté prohrávali 2-0 obrazu hry to neodpovídalo. Konečně taky využili jednu ze svých šancí ve 38. minutě kdy z pravé strany do velkého vápna dostal balón Fejl a ranou k bližší tyči snížil na 2-1. 

Tři Dvory v posledních patnácti minutách rozebraly Starý Kolín

Pokračovalo se ve vyrovnané hře. Oba týmy se dostávaly do šancí, ale až v 74. minutě byla první proměněna. Bašista navýšil vedení domácích na 3-1. V 88. minutě se hosté dostaly k rozehrání rohového kopu a jelikož už neměli co ztratit do vápna si naběhl i brankář hostů, který standardně hraje na pozici středního obránce. Bohužel pro odvážné hosty se balón odrazil směrem k jejich brance. Domácí Pokorný tak neměl moc práce a zakončil do prázdné branky 4-1. Domácím to ovšem nestačilo a v 90. minutě ještě Jirsa přidal poslední branku na konečných 5-1.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Řehák [-] - L. Doležal [-] , K. Kubera [-] , P. Jirsa [-] , J. Kocourek [-] (70. Z. Kukal [-] ) , O. Bašista [-] , P. Stempák [-] (57. V. Dohanič [-] ) , I. Pokorný [-] , R. Kubeš [-] (55. J. Malý [-] ) , M. Kubera [-] , J. Malý [-]

TJ Sokol Starý Kolín
R. Folberger [-] - M. Žaloudek [-] , B. Machurka [-] , L. Dvořák [-] , P. Šíma [-] - D. Tomek [-] , D. Starý [-] , M. Hrubeš [-] , J. Vodička [-] - P. Fejl [-] , P. Volný [-]

ŽK: 85. P. Jirsa - 78. M. Hrubeš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - DOSTÁL Pavel (N), RYŠÁVKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.