1:7
(1:6)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice rozstřílely Ledce a slaví záchranu


Branky


33. P. Blažek - 13. D. Moc , 16. L. Dlask , 20. A. Kiceluk , 22. D. Moc , 26. D. Moc , 45. D. Moc , 74. D. Moc
0

Velmi překvapivý výsledek se zrodil v neděli v Ledích, kde vyhrály posílené Pěčice přesvědčivě 7:1 a můžou tak slavit záchranu v soutěži. Ledce, bojující o postup do okresního přeboru, tak budou muset zabrat ve Zdětíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek do domácí sítě

Dufek, Novák, Valenta, Kiceluk. Hráči, kteří bojují za "A" tým Pěčic v 1.B třídě, tentokrát nastoupili v dresu "B" týmu a posílení týmu bylo znát. Začátek ovšem patřil domácím hráčů, kteří si po rohových kopech připsali dvě velké šance. Nejprve ovšem Donát na malém vápně špatně trefil míč a po něm hlavičkoval Dobruský pouze do břevna branky. Poté už ovšem přišly momenty hostů, kteří dali během třinácti minut pět branek. Nutno říci, že jim k nim dopomohli samotní domácí hráči svým nedůrazem a chybami v rozehrávce. O branky v první půli se postaral 3x MocDlask a Kiceluk. Až poté se osmělili také domácí fotbalité a ve 33. minutě Blažkem snížili hrozivě vypadající skóre. I tak se šlo ale do kabin již za rozhodnutého stavu 5:1 pro hosty z Pěčic.

Další dvě branky Moce

Ve druhé půli už takřka o nic nešlo a hra se vyrovnala, ovšem hned po zahájení druhé půle se počtvrté v zápase trefil Moc a bylo to opět o pět branek. Ledce se sice snažily o zkorigování výsledku, jenže to už jim hostující obrana nepovolila. Navíc sami domácí odmítli vstřelení další branky, když se jim nepodařilo proměnit pokutový kop. Zmar domácích navíc ještě podtrhlo zranění Kaňky, který si natrhl sval. V zápase nakonec padla ještě jedna branka v 74. minutě, kdy dal svůj pátý gól v zápase Moc a definitivně tak potvrdil záchranu Pěčic i pro příští ročník soutěže. Ledce prohra zase tolik mrzet nemusí, jelikož prohrál i jejich konkurent - Kosmonosy, a tak nadále drží jednobodový náskok. 



Ohlasy k zápasu


SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Bohužel doplácíme při dlouhodobých zraněních a absencích na úzký kádr, a i tak byl náš výkon v prvním poločase mizerný. O víkendu jsme navíc přišli o další 2 hráče, tak jsem zvědavý, jak k příštímu zápasu nastoupíme. Asi budeme muset udělat nábor, jako to udělal Slavoj Houslice :-) ."




Sestavy


SK Ledce
T. Svozil [-] - J. Kaňka [-] - M. Kraus [-] , L. Barančok [-] , A. Donát [-] , P. Blažek [-] - T. Konečný [-] , O. Špička [-] (79. D. Kollátor [-] ) - P. Šebek [-] , J. Truhelka [-] , J. Dobruský [-]

TJ Sokol Pěčice B
T. Dufek [-] - L. Beneš [-] (79. J. Ramharter [-] ) , J. Kříž [-] , J. Kohout [-] , V. Novák [-] - J. Hendrych [-] , L. Dlask [-] , V. Valenta [-] , V. Andronov [-] (69. A. Kriška [-] ) - A. Kiceluk [-] , D. Moc [-] (88. M. Vejvoda [-] )

ŽK: 17. T. Konečný , 39. P. Blažek , 42. L. Barančok - 56. V. Andronov .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - KHOL Martin, MUCEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.