Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 12:30

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov zvítězil v Pěčicích


Branky


0

V sobotním poledni se odehrál souboj dvou celků, které jsou v opačném rozpoložení. Zatímco domácí zatím oba jarní zápasy prohráli a nacházejí se na posledním místě tabulky, hosté ze Strašnova měli ze dvou zápasů čtyři body. Papírové předpoklady nakonec hosté splnili a svého soupeři přehráli výsledkem 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová půlhodina pro Strašnov

Strašnov měl vstup do utkání jako hrom a už v 5. minutě mohl slavit první branku utkání, kterou vsítil navrátilec do sestavy Martin Sháněl. Domácí byli první rychlou brankou zaskočení a za dalších šest minut museli lovit míč ze své branky podruhé, když se gólově prosadil Vratislav Michal. V 11. minutě tak svítilo na světelné tabuli skóre 0:2 a nevypadalo to, že by si domácí měli připsat první jarní body. Znatelná převaha byla stále na kopačkách hostujícího Strašnova a ve 23. minutě zvyšoval již na 3:0 hráč minulého kola, Tomáš Prskavec. Strašnov byl na hřišti jasným pánem a domácí obrana nestačila zachytávat jejich pohledné kombinace, jako se to stalo ve 30. minutě, kdy zvyšoval již na propastných 4:0 Mráček. Od tohoto momentu se ovšem zápas zlomil a hosté přestali předvádět tu hru, kterou praktikovali první půlhodinu. Svým náskokem byli zřejmě uspokojeni a Pěčice ucítili možnost zápas ještě zdramatizovat. První branku se jim podařilo vstřelit ve 39. minutě, kdy rozvlnil síť za Bergerem Moc. Do kabin se tak šlo za stavu 4:1 pro hosty.

Domácí snížili, víc ale nevymysleli

Druhý poločas začal tak jak skončil, tedy bezkrevným výkonem Strašnova a snahou domácích Pěčic snížit hrozivě vypadající skóre. To se jim povedlo v 56. minutě, kdy se po chybě hostující obrany prosadil Vdovjak a rázem to bylo jen o dvě branky. Strašnov neprobraly ani dvě inkasované branky a nadále pokračoval ve výkonu, který nastavil po čtvrté vstřelené brance. Pěčice se i nadále tlačily před brankáře Bergera, ovšem další branka se jim již vstřelit nepodařila. A tak to byl nakonec Strašnov, který vstřelil poslední branku. K nařízenému pokutovému kopu v poslední minutě se postavil střídající Krejčík a překonal Dlaska. Upravil tak na konečných 5:2 pro Strašnov, který si sice připsal tři body, ale zasloužil si je pouze za první půlhodinu utkání. Domácí Pěčice tak stále čekají na první jarní body.



Ohlasy k zápasu



SK Strašnov
Martin Berger - hráč: "V první půlhodině jsme doslova excelovali a po pohledných akcích si vypracovali čtyřbrankové vedení. Poté jsme se ovšem jasným vedením uspokojili a zcela přenechali otěže zápasu domácím. Ti před přestávkou snížili a když po návratu z kabin přidali druhý gól, vypadalo to na drama. I nadále se Pěčice tlačily před branku, ale další branku se jim již vstřelit nepodařilo."



Sestavy


TJ Sokol Pěčice B
L. Dlask [-] - D. Košťál [-] (70. A. Kriška [-] ) , D. Moc [-] , J. Jonáš [-] , J. Vogl [-] , V. Andronov [-] , F. Vdovjak [-] , J. Hendrych [-] , P. Košťál [-] , J. Kříž [-] , J. Kohout [-]

SK Strašnov
M. Berger [-] - M. Výda [-] , M. Sháněl [-] , M. Mráček [-] , A. Rychtera [-] , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] (80. M. Krejčík [-] ) , M. Knotek [-] , J. Pitrmoc [-] , J. Kubín [-] , P. Matuna [-]

ŽK: 50. J. Kohout , 65. D. Košťál , 68. V. Andronov - 61. V. Michal , 88. M. Sháněl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chládek Jiří - RAMHARTER Jan (N), PÍSECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.