Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce byly šťastnější Ledce


Branky


0

Emotivní zápas okřeněný hned devíti žlutými a jednou červenou kartou byl k vidění na Skalsku, kam přijely Ledce. Zápas nabídl také sedm branek, ovšem po závěrečném hvizdu se mohly radovat pouze hosté, kteří zvítězili těsně 4:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouřivá první půle

Takřka celý poločas nad Skalskem vládla bouřka, takže fotbalisté obou celků měli ztížené podmínky. I přesto se od úvodu hrál svižný zápas a svižně do něj nastoupili i hosté, kteří dali první branku zápasu v 7. minutě. Konečný rozehrával přímý kop a míč zakroutil přes zeď na bližší tyč - 0:1. Ovšem Skalsko si připravilo poměrně rychlou odpověď. Dva domácí hráči na hranici vápna obrali v důrazném souboji o míč jednoho z obránců a Tomáš Kvajsar prostřelil gólmana Šebka - vyrovnáno. Ve 32. minutě si ovšem Ledce vzaly zpět svoje ztracené vedení. Opět v tom měl prsty Konečný, který rozehrával přímý kop zhruba ze 40 metrů, pro jeho centr si sice šel gólman Landa, ovšem u míče byl dřív hostující obránce Dobruský a hlavou poslal míč do sítě. Další důležitý moment přišel o dvě minuty později, kdy si protestující Valeš neuvědomil, že na svém kontě již má žlutou kartu a nechal se zbytečně vyloučit. Do kabin tak šli hosté s náskokem jedné branky, ovšem pouze s deseti muži v poli.

Rozhodující branka deset minut před koncem

I přes početní nevýhodu do druhé půle lépe vstooupili hosté a v 51. minutě se jim podařilo navýšit svůj náskok. Po důrazném napadání domácí rozehrávky se míče zhostil Konečný a z hranice vápna podruhé v zápase překonal Landu - 1:3. Po této brance se obraz hry trochu změnil, domácí čím dál tím více vrhali všechny své síly do útoku i přes okénka v obraně, hosté stáli zataežení v bloku a hlídali si dvoubrankový náskok. To se jim ovšem nedařilo, jelikož v rozmezí čtyř minut nejprve snížil věkem ještě dorostenec Jakubec a poté se o vyrovnání postaral střelec Michal Kvajsar. Rázem tak bylo vyrovnáno a domácí byli na koni, svou optickou převahu ovšem už do konce zápasu nedokázali proměnit ve výraznější šanci. A tak to byli hosté, kteří rozhodli o osudu zápasu v 80. minutě utkání. Po další standartce a skrumáži ve vápně se dostal míč po sérii odrazů až k Donátovi, který akrobaticky přes hlavu rozhodl o vítězi utkání - 3:4. Skalsko už se v poslední desetiminutovce nezmohlo na odpověď a tak si Ledce odvezly všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Zápas byl celkem vyrovnaný, ale vzhledem k tomu, že jsme hráli 50 minut v deseti, tak jsme si vítězství asi o trošku víc zasloužili a byli jsme šťastnějším týmem. "



Sestavy


SK Skalsko
R. Landa [-] - L. Vele [-] , J. Bláha [-] - Z. Jakubec [-] , J. Martinec [-] , P. Zachrdla [-] , L. Svárovský [-] - M. Kvajsar [-] - T. Kvajsar [-] , J. Vyšohlíd [-] , J. Vocásek [-]

SK Ledce
P. Šebek [-] - J. Kaňka [-] , J. Truhelka [-] - A. Donát [-] , L. Barančok [-] , P. Blažek [-] , J. Valeš [-] - A. Kovanič [-] , T. Konečný [-] - T. Svozil [-] , J. Dobruský [-]

ŽK: 50. J. Vyšohlíd , 53. T. Kvajsar , 91. M. Bláha - 16. A. Kovanič , 19. J. Valeš , 19. L. Barančok , 34. A. Donát , 66. J. Truhelka . ČK: 42. J. Valeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bohuslav Tomáš - HOLOUBEK Miloš (N), RUDOLF Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.