Doubrava porazila Řepov o dvě branky


Branky


0

Zajímavý souboj se dal očekávat v zápase první Doubravy s pátým Řepovem. Hostujícím fotbalistům se podařilo dostat ze v úvodu utkání do vedení, které ovšem suverén letošního ročníku ještě do poločasu smazal a v druhé půli dvěma góly rozhodl zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hostující Řepov nastoupil do zápasu s defenzivní taktikou, spoléhal na zahuštěnou obranu a do útoku se vydával především po brejkových situacích. Jejich taktika jim vycházela dobře a žádný nápor domácích fotbalistů se nekonal. Jejich hra totiž byla plná nepřesností a na jejich kopačkách byla cítit nervozita. V 11. minutě se poprvé měnilo skóre ve prospěch Řepova. Tomu se podařil jeden ze zmíněných brejků, kdy Lochman z poloviny hřiště vyslal přesnou přihrávkou do úniku Bonoma a ten dokázal překonat Musila v domácí brance - 0:1. Hosté i nadále pokračovali ve své taktice a Doubrava sice držela více míč na svých kopačkách, ovšem řepovská obrana je do svého vápna pouště zřídkakdy. Hosté i nadále hrozili z nebezpečných protútoků, po jednom z nich trefil Šťastný pouze boční síť. Ve 35. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Jiří Koťátko. Zbytek poločasu už oba celky chtěly uhrát hlavně bez zbytečných chyb a tak se dalších větších šancí diváci nedočkali, za zmínku snad stojí pouze střela domácích, která mířila těsně nad břevno hostující branky.

Domácí rozhodli po hodině hry

V průběhu druhé půle již byla vidět znatelná únava na řepovských hráčích. Hlavním problémem bylo nedostatečné podporování Bonoma na hrotu útoku, který se tak často objevoval na útočné polovině zcela osamocen. Domácí se tak čím dál tím více dostávali do tlaku a Řepov se tak soustředil pouze na bránění remízového stavu. To se hostům poměrně dlouhou dobu dařilo a všechny domácí ataky končily před šestnáctkou soupeře. V 64. minutě se ovšem domácí prosadili. Slabší chvilku si vybral jinak pozorný gólman Babčák, který neudržel jednoduchý míč, který mu vypadl pod nohy Šelemberka, který s nabízenou šancí nepohrdl a dostal svůj tým do vedení - 2:1. Vedení Doubravy donutilo Řepov otevřít svůj obranný blok a snažit se vyrovnat. Otevřená obrana se ovšem hostům nevyplatila už po dalších pěti minutách, kdy si na centr do vápna naběhl Šimek a hlavou nedal Babčákovi šanci. Nejen dvě inkasované branky ale i tři zraněním vynucené změny dostaly Řepov do kolen. Postupně musel nedobrovolně opustit hrací plochu Bonomo, Kořínek a Lochman. Na hřiště se tak dostal aktivní Pollák, navrátilec po osmiměsíční pauze Blažek a Javůrek, který ovšem sám laboruje se zraněním nohy. Na výsledném stavu už ani střídání nic nezměnily a tak si Doubrava po vyrovnaném utkání připsala další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: Nevydařený první poločas,spoustu ztrát a nepřesnost se projevila na inkasovaném góle. Sáhnutí do svědomí o poločasové přestávce pomohlo a zpřesněním hry a zvýšením důrazu jsme výsledek otočili na svoji stranu. Pokaráni za první poločas, ale pochvala za druhý.

TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: Začátek nám vyšel podle představ a toho, co jsme si v kabině řekli a na Doubravu nachystali. K ničemu jsme soupeře nepustili a podařilo se nám dát vedoucí branku. Škoda laciného vyrovnání. Kdyby se nám podařilo udržet poločas, domácí by museli hru více otevřít a druhý poločas se mohl vyvíjet jinak. Takhle jsme se ve druhé půli dostali pod tlak a gól na 2-1 jsme domácím darovali. Pak už jsme nedokázali odpovědět. Domácí byli ve druhé půlce prostě lepší. Gól na 3-1 se jim povedl a nás dorazil. I přes prohru musím většinu mých hráčů pochválit . Myslím si, že jsme Doubravu potrápili a i pro diváky byl zápas zajímavý.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Halbich Rudolf - KOBOSIL Ondřej (N), KOTTERMAN Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.