Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava se opět přiblížila postupu


Branky


0

V souboji celků z opačných pólů atbulky byl favorit jasný a lídr soutěže také svoji úlohu do puntíku splnil. Pěti góly zatížil konto hostujícího celku a po zásluze získal všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka v páté minutě

Doubrava na mladý jivinský tým vlétla hned od začátku a už v 5. minutě zápasu to přineslo ovoce, když poprvé navrátilce do branky Skálu překonal Marek Vít. Jivina ovšem nechtěla svoji kůži prodat lacino a připravila si pro suveréna soutěže rychlou odpověď. Ve 13. minutě se prosadil nejlepší střelec soutěže Nedvěd a rázem bylo vyrovnáno. Ovšem domácí fotbalisté se nenechali vyvést z míry a v 18. minutě se opět dostali do vedení, když se prosasdil kapitán a hrající trenér Jaroslav Bárta. Hosté po rychlé druhé brance už nenašli sílu soupeři vzdorovat a ve 25. minutě už to bylo o dvě branky, když se prosadil Petr Koťátko. Do poločasu ještě Doubrava přidala jednu branku a zřejmě tak už definitivně rozhodla o svém vítězství. Podruhé v zápase se gólově prosadil Vít. Do kabin se tak šlo za jasného stavu 4:1.

Zápas už se druhou polovinu spíše dohrával a Doubrava hrála bezstarostný fotbal, útočila, zatímco hosty do žádné šance, ze které by přišlo snížení, nepustila. Domácí si během 50. a 60. minuty mohli dovolit prostřídat a na trávník se tak dostali tři noví hráči. Možná i díky tomu se hned v 62. minutě prosadili domácí popáté a završili tak nepopulárního bůra. O branku se postaral Jiří Koťátko. Ve zbytku zápasu už další branky nepadly a Doubrava si tak připsala pohodé vítězství 5:1. Na druhé straně hosté ještě budou mít co dělat se záchranou soutěže, na sestupovou příčku mají náskok pouhých dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Jaroslav Bárta - hrající trenér: Zápas jsme zvládli v pohodě, kromě desetiminutového výpadku v první půli. Tím, jak se soutěž vyjasňuje, z nás spadla jarní nervozita a druhý poločas to bylo vidět.




Sestavy


SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - M. Vít [-] (58. L. Odcházel [-] ) , J. Bárta [-] , S. Šimek [-] (50. M. Mikschl [-] ) , M. Pálka [-] , P. Koťátko [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-] (57. T. Kochman [-] )

SK Jivina
P. Skála [-] - M. Maděra [-] (70. V. Hasala [-] ) , O. Frydrych [-] (80. J. Bajer [-] ) , M. Štafl [-] - L. Šámal [-] - S. Nedvěd [-] , M. Schöft [-] (32. J. Kuntoš [-] ) - J. Zajíc [-] (64. M. Šturma [-] ) , J. Kima [-] , J. Nevyhoštěný [-] (46. J. Klouček [-] ) , V. Zikmund [-]

ŽK: 40. P. Koťátko , 76. J. Nedošetko - 67. M. Maděra .
Hráči zápasu: M. Vít .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šebela Jiří - KOBOSIL Ondřej (N), HAJLICH František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.