4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bousov si připsal pátou výhru v řadě


Branky


0

V Bousově se střetly dva celky v opačném rozpoložení. Zatímco domácí se vezou na vítězné vlně na jaře sází každému gólové příděly, Nová Ves neprožívá povedené jaro a v případě prohry ji hrozil propad na poslední příčku tabulky. To se nakonec opravdu stalo, jelikož bousovští svého soupeře přehráli v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól až těsně před půlí

Od začátku se iniciativy chopil v pohodě hrající Bousov a hosté z Nové Vsi se soustředili spíše na bránění a jejich hlavním cílem bylo neinkasovat. Během poločasu si domácí vytvořili několik slibných příležitostí, ovšem buď mířili nepřesně, nebo si vylámali zuby na dobré chytajícím Mocovi. Ten měl v první půli hodně práce a rozhodně se nenudil, což se ovšem nedá říci o Buriánkovi na druhé straně, kterého hosté ohrožovali spíše sporadicky. Domácí nakonec za svoji snahu byli odměneni těsně před koncem první půle a přichystali si tak pro Novou Ves ukázkový gól do šatny. Za obranu si na přihrávku naběhl Polák, který sice vystřelil nepřesně, ovšem míč se dostal pouze k Doležalovi a ten už se nemýlil - 1:0.

Další tři branky do Mocovi branky

V druhé půli se podařilo Nové Vsi trochu vyrovnat hru, ovšem i tak domácí hned tři minuty po začátku druhé půle přidali druhou branku. Tečovanou střelu sice ještě Moc vyrazil, ovšem pouze k dobíhajícímu Polákovi a ten zvýšil na 2:0. Hosté ovšem nic nezabalili a v 58. minutě se dočkali snížení. To se obranou prodíral aktivní Janouš a domácí ho zastavili pouze pomocí faulu. K následné standartce se postavil právě faulovaný Janouš, který se s pomocí tyče trefil přesně - 2:1. Naděje na jakýkoliv bodový zisk pro Novou Ves ovšem vzala za své v 66. minutě, když se po lajně prodral Michal Šolc a centrem po sebe oslovil střídající Bartoně, který se hlavou trefil přesně a vrátil tak domácím dvougólové vedení. Konečnou podobu výsledku pak v 90. minutě upravil znovu Polák, který využil zaváhání v hostující obraně a střelou z halfvoleje překonal podruhé v zápase Moce. Bousov tak vyhrál popáte v řadě, zatímco Nová Ves se propadla na poslední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "Hosté v první půli velmi dobře bránili a naše šance jejich gólman Moc pochytal. Ve druhém poločase rozhodl náš větší pohyb a to díky Kasalovi s Polákem."

TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Domácí se poslední dobou prezentují ofenzivní hrou zakončenými gólovými hody. Nám bylo jasné, že dnes nebude jednoduché bodovat."



Sestavy


Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - M. Švec [-] (29. P. Doležal [-] ) , V. Zumr [-] (65. M. Kollátor [-] ) , P. Havel [-] , L. Dajč [-] - T. Šolc [-] (75. T. Světlík [-] ) , J. Kasal [-] , P. Havel [-] , M. Polák [-] - M. Šolc [-] , O. Klíma [-] (65. R. Bartoň [-] ) -

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - M. Činka [-] , T. Beránek [-] , P. Janda [-] , M. Drozný [-] (75. L. Fanta [-] ) - M. Moc [-] , O. Janouš [-] , J. Minář [-] , L. Nagy [-] (11. P. Čonka [-] ) - P. Mařan [-] , R. Cibulka [-]

ŽK: 70. P. Havel - 41. P. Čonka , 53. M. Moc .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kuba Michal - VLČKO Josef (N), HORÁLEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.