Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy ve druhém poločase rozstřílely Jivinu


Branky


0

Souboj druhých Kosmonos a Jiviny, která ještě stále není definitivně zachráněna, se odehrál v nedělním odpoledni. Domácí sice měli celý zápas znatelnou převahu, gólově se výrazně ovšem prosadili až ve druhé polovině zápasu a nakonec brali body za vysoké vítězství 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka v první půli

Od začátku zápasu drželi míč na svých kopačkách domácí fotbalisté a Jivina se spoléhala pouze na rychlost svého útočného dua Nedvěd-Kuntoš. Do první nadějné příležitosti se dostal Bažant po narážečce se Štěpánkem, střelou na zadní tyč ovšem branku minul. Poté už přišla asi největší šance domácích v první půli, kdy Procházka z pravé strany předložil míč na penaltu úplně volnému Řehořovi, který řešil zakončení razantně a pouze trefil gólmana Skálu. Ten se musel činit i o několik momentů poté, když se vápnem probíjel Došlý, jehož bodlo Skála na poslední chvíli reflexivně vyrazil na roh. V dalším úniku se poté opět objevil Řehoř, ovšem ani tentokrát nezakončil svou šanci brankou. Když to nešlo uvnitř vápna, zkoušeli to domácí z dálky. Ovšem jak střelu Krále, tak pokus Miškovského zpacifikoval Skála. První branka utkání padla po půlhodině hry, když se v několikátém úniku po pravé straně hřiště ocitl Miškovský a ve vápně ho nedovoleně zastavil Matoušek, za což sudí Nejedlo nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil Žďánský, který poslal Skálu na opačnou stranu branky a otevřel tak skóre zápasu. Chvíli po úvodní brance zápasu ovšem mohlo být z ničeho nic vyrovnáno. Král špatně odhadl vysoký míč, který netrefil a najednou se mohl sám na Vlka řítit kanonýr Nedvěd, který se ovšem zatím pouze zastřeloval a svoji střelu poslal vedle branky.

Nejdříve vyorvnání, pak brankostroj

Druhý poločas vypadal stejně jako ten první, domácí drželi balon, hosté spoléhali na rychlé protiútoky. Hned v 47. minutě utkání se jim jeden takový povedl, když dlouhý výkop Skály podcenil Král, svou rychlostí se před něj dostal Nedvěd, který udělal kličku Vlkovi a uklízel míč do prázdné branky - 1:1. Vyrovnaný stav ovšem trval pouhých osm minut. Po závaru před hostujícím vápnem kapitán Zikmund špatně odkopl míč, který se dostal pouze k Došlému, a ten střelou na přední tyč vrátil domácím vedení. V 63. minutě už to bylo o dvě branky, když se k odraženému míči ve vápně dostal Bažant, kličkou se zbavil obránce a s pomocí teče předložil míč před prázdnou branku Došlému, který se už nemohl mýlit - 3:1. Domácí byli v těchto chvílích na koni a za další dvě minuty vsítili další branku. Miškovský táhl útok po levé straně, předložil míč na střed opět Došlému, který tváří v tvář potřetí překonal Skálu a dokonal tak svůj hattrick za deset minut. Po hattricku Došlého se o slovo opět přihlásila Jivina, jmenovitě Nedvěd. Ten nejdříve hlavou orazítkoval břevno domácí branky a o několik momentů poté jeho střelu pod břevno vyrazil Vlk.Poté už opět vládly Kosmonosy a podařilo se jim přidat další tři branky. Střídající Hančar se v 72. minutě dostal k míči v hostujícím vápně a střelou po zemi i díky nepřesvědčivému zákroku Skály zvýšil už na 5:1. Za dalších 7 minut se mohl Hančar radovat podruhé, když využil dobré přihrávky Scheuflera a svůj únik po pravé straně zakončil gólově. V poslední brance Kosmonos měl prsty opět Hančar, který se zase dostal na pravé straně za obránce, předložil míč na penaltu Čejkovi, jehož střelu ještě tečovali dva hostující hráči, než se míč dostal do branky - 7:1. Poslední gólový zářez měl na starosti mladý Schöft, který těžil z nepovedené kličky gólmana Vlka a uklízel míč do opuštěné branky.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Jan Bažant - hráč: "Celý zápas jsme měli viditelnou převahu, jen v prvním poločase jsme měli problém s proměňováním šancí. Pozitivní je, že nás nepoložila vyrovnávající branka a ve druhém poločase jsme už konečně začali dávat góly."




Sestavy


SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - M. Gregorovič [-] (53. D. Hančar [-] ) , J. Bažant [-] (64. M. Somr [-] ) , L. Došlý [-] , V. Žďánský [-] , J. Miškovský [-] , J. Kožíšek [-] (6. J. Řehoř [-] ) , M. Procházka [-] , P. Scheufler [-] , M. Král [-] , P. Štěpánek [-]

SK Jivina
P. Skála [-] - V. Zikmund [-] , M. Štafl [-] , O. Frydrych [-] (80. J. Nevyhoštěný [-] ) , M. Maděra [-] - J. Klouček [-] , M. Schöft [-] , O. Matoušek [-] - J. Kuntoš [-] (46. V. Hasala [-] ) , S. Nedvěd [-] - J. Zajíc [-]

ŽK: 52. P. Scheufler .
Hráči zápasu: L. Došlý - S. Nedvěd .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - BOHUSLAV Tomáš, KERN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.