3:1
(1:1)
23. O. Janouš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro domácí Bakov


Branky


25. M. Louda , 58. J. Resl , 73. M. Kühnel - 23. O. Janouš (p.)
0

V rámci 21. kola se odehrálo tradiční derby mezi rezervou Bakova a Novou Vsí. Tentokrát byl tento zápas ještě okořeněn sestupovými starostmi obou celků. V zápase se do vedení dostala Nová Ves, ovšem Bakov třemi brankami vývoj otočil a nakonec se mohl radovat ze třech bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Od úvodních okamžiků zápasu měl navrch domácí tým, který více držel balon a byl aktivnější. Poprvé Bakov vystčil růžky v 10. minutě zápasu, kdy střelu jednoho z domácích hráčů dokázal Moc vyrazit na rohový kop. Ve 23. minutě se poprvé měnilo skóre, ovšem z branky se radovali hosté. Hostující kapitán Mařan si naběhl na dlouhý míč, se kterým se dostal až do vápna, kde ho nedovoleně zastavil Smetana a verdikt sudího Šebely byl jasný - penalta. K té se postavil obvyklý exekutor Janouš a s přehledem proměnil - 0:1. Hosté se ovšem ze vstřelené branky dlouho neradovali. Za pouhé dvě minuty měl Bakov k dispozici výhodu standardní situace, kterou kapitán Kühnel poslal přesně na hlavu Loudy, který se nemýlil - 1:1. Více branek již v první půli nepadlo a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu. Hosté navíc i přes úži svého kádru museli v první půli hned dvakrát sáhnout k vynucenému střídání.

Dvě branky pro Bakov

Do druhé půle už kvůli zranění nenastoupil ani hostující kapitán Mařan a tak Ranka dohrávala derby s torzem svého týmu. Hned na začátku druhé půle přišly dva sporné verdikty sudího. Nejprve se hosté dožadovali odpískání druhé penalty v zápase, poté se zlobili i domácí, když jim nebyl uznán gól Loudy kvůli faulu na gólmana Moce. Vyrovnaný stav tak nakonec trval do 58. minuty. To se k míči dostal Jan Resl a střelou přesně k tyči strhnul vedení na bakovskou stranu. V 73. minutě zápasu přišel pojišťovací gól domácích, kdy si rozehraný přímý kop Hammera našel Kühnel a hlavičkou zvýšil na 3:1. Zápas už se poté spíše dohrával a ve svém úplném konci přinesl ještě červenou kartu pro hostující Janouše, který se tak vehementně domáhal odpískání faulu na polovině hřiště, až uviděl rovnou červenou kartu a musel ze hřiště. Derby tak lépe zvládl Bakov a udělal tak důležitý krok směrem k záchraně, naopak Nová Ves zůstává i nadále poslední.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Výhra v derby se vždy počítá! Jedem dál!"

TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Podle mého názoru jsme byli Bakovu vyrovnaným soupeřem a bohužel jsem dojeli na naši marodku a úzký kádr. Poděkování patří hlavně našim fanouškům, kteří si v hojném počtu našli cestu, aby nás přišli podpořit. Už jenom kvůli nim je škoda, že se nepodařilo zabodovat a přes prohru Bělé na SKP se odlepit ode dna tabulky."



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - P. Vitmajer [-] (60. J. Nagy [-] ) , M. Louda [-] (78. J. Bareš [-] ) , T. Vitmajer [-] , J. Resl [-] , M. Kühnel [-] , V. Sedláček [-] , J. Hozák [-] (82. P. Svatuška [-] ) , T. Formáček [-] , L. Hammer [-] (80. O. Frélich [-] ) , J. Smetana [-] (70. J. Šavrda [-] )

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - P. Mařan [-] (46. T. Beránek [-] ) , R. Cibulka [-] (19. L. Nagy [-] ) , M. Moc [-] , M. Proc [-] , J. Minář [-] (73. L. Fanta [-] ) , O. Janouš [-] , M. Činka [-] , J. Prokůpek [-] (26. P. Čonka [-] ) , R. Němec [-] , P. Janda [-]

ŽK: 23. J. Smetana , 81. J. Nagy - 40. O. Janouš . ČK: 88. O. Janouš .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šebela Jiří - KOŽEJ Roman, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.