FOTO: Žíželice zničily Lubenec deseti fíky


0

To byla demolice! Domácí započali kanonádu už v prvních osmi minutách, kdy dvakrát skórovali. Na čtyřgólový první poločas pak navázal ještě bohatší druhý poločas, a tak Lubenec odjíždí s desítkou na kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chvilce bylo prakticky jasno

Od úvodní minuty měli domácí fotbalisté zápas jasně pod kontrolou a po úvodní čtvrhodině zápasu bylo prakticky rozhodnuto o jeho vítězi. Po ukázkových akcích, které gólově zakončili Josef Švejda, Pavel Zuščík a Richard Němec, vedli totiž žíželičtí již v 17. min. 3:0. Hosté podali odevzdaný výkon a ve 37. min. je potrestal svou druhou brankou v zápase důrazný Richard Němec – 4:0.

Němec po čtyřech, Zuščík to samé

Jak první půle končila, tak pokračovala i po změně stran. Brankostroj domácích byl k nezastavení a nejvyšší jarní divácká návštěva na žíželickém hřišti měla možnost vidět další a další góly v síti bezmocného brankáře Lubence Jana Guckého, na kterého se valil jeden útok za druhým, se kterými si on ani jeho spoluhráči v defenzivě nedokázali poradit. Své konto na čtyři branky v jednom zápase tak navýšil nejprve Richard Němec a v samotném závěru jej napodobil spoluhráč Pavel Zuščík. Jelikož svou druhou trefu v zápase mezitím oslavil i tvůrce hry Žíželic Josef Švejda, skóre zápasu se zastavilo až na málokdy vídaných 10:0 ve prospěch domácích...

Nominace na Hráče zápasu

Je dnes těžké vybírat pouhé tři nejlepší hráče zápasu. Ocenit je třeba všechny hráče domácích Žíželic za předvedený výkon na hřišti. Dvěma čtyřbrankovými střelci v zápase – Richardem Němcem a Pavlem Zuščíkem – počínaje, ale i například dnes naprosto jistým gólmanem Antonínem Kvapilem konče. Všichni podali výborný kolektivní výkon a odměnou jim za to byla branková kanonáda v síti hostujícího týmu z Lubence.

 

Autor: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor TJ Žíželice: "Naši hráči dokázali navázat na skvělý výkon, který podali ve druhém poločase o předchozím víkendu na hřišti Blatna. Svého soupeře prakticky k ničemu nepustili a přítomné diváky za nádherného slunečného počasí potěšili i nečekanými brankovými hody, konečný výsledek tak snad netřeba už více komentovat..."




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Oppel [-] , L. Drchal [-] , M. Soukal [-] , F. Elias [-] - J. Švejda [-] , P. Zuščík [-] , R. Svítek [-] (46. R. Pospíšil [-] ) , M. Panský [-] - R. Němec [-] (68. J. Zamrzla [-] ) , G. Suchan [-] -

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - J. Kohout [-] , J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] , R. Westfál [-] - L. Horský [-] , D. Kupček [-] , L. Bezemek [-] , P. Ledvina [-] - K. Zukal [-] - J. Kříž [-]

ŽK: 22. L. Bezemek , 80. Z. Vukliševič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hynek Jan - ŠRAMOTA Miroslav (N), VOPAT Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.