5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost


Branky


0

Domácí Rtyně šla do utkání jako favorit a tuto roli se jí podařilo do puntíku splnit. Na hostující branku se od úvodu valila šance za šancí a Harta si nakonec odváží z Podkrkonoší nelichotivého "bůra".

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdé KO pro hosty

Od prvních minut bylo jasné, že utkání v podmínkách, které si počasí pro oba týmy nebude jednoduché. A domácí to brzy pocítili na vlastní kůži. Podhůří vstoupilo do utkání aktivně a domácí borce přehrávalo. Ve středu pole byl pouze jeden tým. Hosté drželi míč na svých kopačkách a dostávali se postupně do velkých šancí, ve kterých ovšem jeden střelec za druhým selhávali. A když už se hostům podařilo trefit branku, domácí brankář vytasil jeden ze svých několika bravurních zákroků. A pak přišel šok a zároveň krutý trest. Po půlhodině hry se po pravé straně prodral do šestnáctky domácí střelec Hoffman a technickou střelou ke vzálenější tyči otevřel skóre utkání. Hosté se svěšenými hlavami rozehráli, přišli o míč a než se nadáli, lovili míč ze sítě podruhé. Najednou se hra otočila o 180 stupňů, hosté nebyli schopni udržet balon a vymyslet kloudnou kombinaci. Do šaten se šlo za stavu 2:0.

Druhá půle se jen dohrávala

Druhé dějství začalo podobně jako to první. Mírně lepší byli hosté, ovšem opět zmařili několik slibných příležitostí a domácí tak znovu trestali. Po hodině hry si postavil míč k přímému kopu Hoffman a neomylně trefil-3:0. Od této chvíle se utkání dohrávalo doslova v tréninkovém tempu. Podhůří vyrobilo ještě několik chyb v obraně a Rtyně je dokázala dvakrát potrestat. V 73. minutě dokonal svůj hattrick Hoffman a znovu si tak hlasitě řekl o umístění v sestavě kola, o několik minut později se nádhernou ranou trefil Zvara a stanovil konečého "bůra". Hosté se jěště pokusili alespoň kosmeticky snížit ale osud jim nepřál a tak si odvezli z Podkrkonoší krutý a nutno říci že ne příliš spravedlivý debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Vedoucí mužstva domácích: Utkání se odehrálo na nepříjemném terénu pro oba celky. Hosté se snažili hrát fotbal a několikrát jsme měli štěstí. Nakonec však utkání dopadlo nad očekávání dobře.

TJ Jiskra Podhůří
Trenér hostů: Pro nás až příliš krutá porážka vzhledem k průběhu utkání.



Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - Š. Novák [-] (84. P. Garček [-] ) , L. Vlček [-] , J. Vlček [-] , L. Čepelka [-] (68. M. Studnička [-] ) , L. Marvan [-] , J. Slavíček [-] , M. Hoffman [-] , R. Vasiljev [-] , D. Brát [-] , O. Zvara [-] (77. M. Čihák [-] )

TJ Jiskra Podhůří
P. Kulhánek [-] (46. T. Hospodka [-] ) - T. Hladík [-] , Z. Smejkal [-] , J. Novotný [-] , M. Svintek [-] , P. Provazník [-] (77. L. Hospodka [-] ) , E. Zdržálek [-] (74. D. Zdržálek [-] ) , M. Němec [-] , J. Kalenský [-] , T. Pařez [-] , S. Mlejnek [-]

ŽK: 67. L. Čepelka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Prokůpek Jan - ČERNÝ Radek (N), ŽĎARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.