Jednoznačná záležitost pro domácí


Branky


0

Hráči Tuklat vstřelili branku již ve čtvrté minutě a skóre postupně narůstalo. Domácí touto výhrou ztrácí jediný bod na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuklaty rychle vedly, ale hosté vzdorovali

Na hřišti pátých Tuklat se představily poslední Velké Chválovice. Přestože domácí tým měl problémy s poskládáním sestavy, tak i hosté lepili tým na poslední chvíli. A protože oba celky byly oslabeny, projevila se kvalita domácího mužstva velice rychle. Již ve čtvrté minutě zápasu otevřel skóre utkání povedeným přímým kopem Roman Nešpor - 1:0. Nešpor tak projevil kvalitu svých kopů a je stále nebezpečnější. Hosté se ale stále dobře bránili a až do dvacáté, dvacáté páté minuty bylo utkání vyrovnané. Sice bez vyložených šancí, ale nahoru - dolů. Domácí mohli zvýšit z nařízeného pokutového kopu, ale Halgaš touto šancí pohrdl. Své zaváhání pak odčinil Jiří Halgaš v pětadvacáté minutě, kdy výstavní střelou zvýšil na 2:0. Další branku přidal o pět minut později David Jambor a stanovil poločasové skóre 3:0.

Druhá půle byla jen otázkou počtu branek v síti Chválovic

Ve druhém poločase hosté úplně odpadli. Nestíhali rychlostně ani kvalitativně a bylo nasnadě, že další branky přijdou. Tuklaty si jich dokázaly vytvořit požehnaně, ale s proměňováním byli lehce na štíru. Přesto další góly přidali postupně mladí rychlíci Roman Fouček a Dominik Binder - 5:0. Na 6:0 zvyšoval svým druhým gólem v utkání David Jambor. Třešínkou na dortu byla poslední branka střídajícího Michala Procházky, který předvedl sólo z říše snů a pečetil tak konečné skóre 7:0! Chválovice tak zůstávají nadále poslední a v dalším kole přivítají na domácím hřišti taktéž se zachraňující Dobřichov. Tuklaty si upevnily pátou pozici a na čtvrtý flek ztrácí již jen jediný bod.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Proti poslednímu celku jsme měli problémy se sestavou, absence několika hráčů poslala do základní sestavy Davida Pacovského, který odehrál velmi dobré utkání. Utkání jsme neodehráli v nějak vysokém tempu, šance jsme si vytvářeli a několik se jich podařilo proměnit. Po volnějším utkání musíme zpět do tvrdého tréninku, v sobotu nás čeká zápas ve Velimi, tam by náš výkon nestačil a my musíme zabrat. Pokud se chceme držet špičky tabulky, musíme bodovat. Bude to těžké, bez opor základní sestavy, ale bojovat budeme!

Sokol Velké Chválovice
Josef Kára, vedoucí týmu: Lepili jsme sestavu na poslední chvíli. Ten je nemocný, onen zase v práci,... Takže jsme byli výrazně oslabeni, přesto jsme do dvacáté minuty odolávali. No a pak už to byla jen otázka, kolik si jich odvezeme



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), ŠTĚPÁNEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.