Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neporazitelnost Bečvár trvá


Branky


61. R. Ostrý - 15. J. Dědek , 28. M. Černý , 36. O. Holub , 56. M. Černý , 58. P. Jahoda , 67. O. Holub
0

Bečváry již šestnáct kol neprohrály a ani Ždánice je o tento primát nepřipravily. Hosté si připravovali šance a také je využívali. A protože druhá Velim ztratila, mají na čele již osmibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po patnácti minutách

Hostující Bečváry šly do utkání s drobnými obavami, zda na menším ždánickém hřišti budou moci rozvinout svoji kombinační hru. Navíc se vyskytly drobné komplikace se sestavou. Ale hned zkraje bylo jasné, kdo bude na hřišti kralovat. Bečvaráci se vrhli do útoku a na branku Libora Kulíška se valil jeden útok za druhým. Gólu se hosté dočkali až v patnácté minutě. Po faulu zahrával Uher trestný kop zhruba z třiceti metrů. Míč napálil na branku tak, jak je zvyklý. Ten se odrazil od levé tyče do pravé tyče, kde číhal Jan Dědek a měl snadnou úlohu - 0:1. Druhou branku přidal Miroslav Černý a zvýšil na 0:2. Třetí gól byl ukázkou krásné kombinace. Na jeden dotek si to borci dali ve středu hřiště, míč pak putoval do strany, odkud přišel centr. Na ten si naběhl Ondřej Holub a "z první" jej z úrovně penalty poslal za záda Kulíška - 0:3. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Druhý poločas řešil otázku skóre

Po deseti minutách hry přidal svůj druhý gól Miroslav Černý a zvýšil na 0:4. Pěkný průnik předvedli hostující hráči hned o pár minutek později. Černý u otočky vysunul za obranu Petra Jahodu a ten se nemýlil - 0:5. Bohužel jej při souboji o míč brankář domácích pokopal a Jahoda odkulhal do kabin. V jedenašedesáté minutě se dočkali čestného úspěchu i domácí, když obranná hra hostů trochu polevila. Radek Ostrý snížil na 1:5. Poslední slovo v utkání měl Ondřej Holub, který dal výsledku finální podobu - 1:6. Ždánice tímto výsledkem padly na třináctou pozici a musí de pokusit bodovat za týden v Kozojedech.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždánice
Jaroslav Pohořelý, udírenský mistr: Co k tomu říct... Nepřihodilo se nic vyjímečného. Byl tady první tým tabulky a bylo to vidět. Jen chci vyzdvihnout perfektně připravené hřiště a rovné lajny. Za týden musíme zabojovat v Kozojedech. To jsou týmy, kde se můžeme měřit, ale bude to hodně těžké.

SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Poradili jsme si s menším hřištěm i s drobnou komplikací v sestavě. Byla to jen otázka, kdy dáme první gól a kolik jich nakonec dáme. Měli jsme tam ještě další šance. Mrzí mě zranění Petra Jahody, snad to nebude nic vážného.



Sestavy


TJ Ždánice
L. Kulíšek [-] (62. J. Novotný [-] ) - J. Heinz [-] , R. Ostrý [-] , T. Veselý [-] , O. Holub [-] (46. J. Pazderka [-] ) , P. Krejčí [-] , R. Štěpán [-] - M. Richter [-] , A. Kanina [-] , Z. Veselý [-] , T. Sládeček [-] - -

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Kuba [-] , V. Kšírl [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] - J. Čáslava [-] , P. Jahoda [-] (62. J. Švec [-] ) , O. Holub [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , L. Kubásek [-] (73. P. Šmejkal [-] )

Hráči zápasu: J. Dědek , M. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Němeček Josef - NOVOTNÝ Jan (N), BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.