5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bečváry opět nezaváhaly


Branky


6. J. Uher , 35. M. Horáček , 44. J. Uher , 57. J. Kuba , 59. M. Černý
0

Šesté Liblice přijely na plac vedoucích Bečvár v oslabení a na hřišti to bylo velmi vidět. Domácí dali tři branky v prvním poločase a jen jejich ležérním přístupem skončilo utkání pouze pětibrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bombardér Uher měl svůj den

Domácí hráči přišpendlili soupeře od prvních minut před jeho branku a nedávali mu prostor k útočným výletům. Soupeř nebyl v ideální sestavě a ny hřišti to bylo vidět. Na začátku a na konci první půle úřadoval Jan Uher. Nejprve v šesté minutě bombou z trestného kopu několik metrů za šestnáctkou vymetl růžek Hybešovy branky - 1:0. Podruhé se ke slovu dostal minutu před poločasovou přestávkou, kdy dostal šanci z dalšího trestňáku. Tentokrát to šoupnul gólmanovi do protipohybu po zemi přesně k tyči. To už zvyšoval na 3:0, když se předtím z otočky prosadil Martin Horáček. Domácí si tak vypracovali solidní náskok, ale mnoho dalších vyložených šancí si nepřipravili, protože liblická obrana pracovala velice obstojně.

Zápas se jen dohrával

Bečváry s vědomím náskoku se nikam nehnaly a hosté občas zazlobili. Na 4:0 zvyšoval po rohovém kopu Josef Kuba, který si osamocen naskočil na centr a uklidil ho do branky. V padesáté deváté minutě to už bylo 5:0. Po kombinaci středem hřiště se zjevil před Hybešem osamocený Miroslav Černý a podél gólmana zavěsil. Pak přišly chvíle, kdy mohli hosté alespoň korigovat stav. Na dlouhý výkop gólmana si naběhl Lanc, ale Kropáček byl u míče dříve. V další šanci se ocitli o chvilku později. Rychle rozehraný trestný kop táhl Hejda, kterého fauloval Kubásek těsně před šestnáctkou. Lanc z trestného kopu trefil zeď a byl z toho rohový kop. Hosté sice reklamovali ruku hráče ve zdi, ale rozhodčí ukázal jasně. Po rohu hlavičkoval Pospíchal těsně vedle Kropáčkovy branky. A hned po rozehrávce se domácí nechali obrat o míč, ten putoval až k Nanárovi, který osamocen na úrovní penalty pálí šajtlí do šibenice, ale Kropáček stačil zakročit. Po další chybě domácích zadáků se ke střele do odkryté poloviny branky dostal Pospíchal, ale Kropáček vytáhl další zázračný zákrok. Gólman domácích se ke slovu dostal ještě jednou, ale tentokrát na druhé straně. Po faulu na unikajícího Černého šel kopat panaltu. Bohužel jeho slabou střelu Hybeš lapil a tak Kropáček musí oslavit narození miminka jiným způsobem.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Tady není ani co hodnotit. Hosté přijeli bránit v devíti lidech a my jsme měli trochu problém se prosadit. Naštěstí jsme si vypracovali alespoň tříbrankový náskok před druhým poločasem, protože pozdější laxní hra se nám nemusela vyplatit. Tímto způsobem bychom za týden v Tuklatech neuspěli.

TJ Liblice B
Robert Schovanec, trenér: Sešlo se nám áčko i béčko v jeden termín a tak jsme museli postavit čtyři dorostence, kteří měli dopolední zápas v nohách. Bylo to moc znát, i když se kluci snažili. Bečváry jsou kvalitním týmem a myslím, že si postup uhrají. My doufáme, že budeme bodovat v dalších zápasech.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] , J. Kuba [-] , J. Kšírl [-] , L. Kubásek [-] (77. P. Šmejkal [-] ) - J. Dědek [-] , V. Šmejkal [-] (62. J. Švec [-] ) , O. Holub [-] , V. Kšírl [-] (80. J. Huslík [-] ) - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

TJ Liblice B
D. Hybeš [-] - J. Pospíchal [-] , J. Jáchym [-] (72. R. Hejda [-] ) , V. Smolík [-] , J. Flieger [-] , R. Lanc [-] , R. Herink [-] , D. Rohn [-] , D. Nanár [-] , J. Bubník [-] , M. Řípa [-]

ŽK: 87. R. Lanc .
Hráči zápasu: Z. Kropáček , J. Uher - J. Pospíchal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBELKA Jaroslav (N), SCHOVANEC Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.