Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

Šlágr rozhodl trestný kop Hájka


Branky


0

Magnet tohoto kola viděla stovka diváků. Zápas měl náboj, hrálo se nahoru dolů, ale gólů fanoušci moc neviděli. Utkání rozhodla jediná branka z trestného kopu, který Ladislav Hájek umístil přesně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s parametry okresního přeboru

Čekal se takticky vedený zápas, defenzíva hostů a převaha domácích. Ale bylo tomu jinak. Velim začala aktivně, důrazně a napadala hráče domácích už v hloubi pole. Hrála svoji kombinační hru, ve které se snoubila zkušenost a mládí. Zvlášť aktivně si počínali ofenzivní J. Kukal a M. Kosina. To vše domácí hráče zaskočilo a jen těžko se dostávali k pokutovému území  hostů.  Velimáci si vypracovali několik slibných šancí, ale neměli přesnou mušku nebo domácí zatáhli za záchranou brzdu před hranicí svého pokutového území. Ani trestňáky se však neujaly. Poločas skončil bez branek, ale velimská rezerva byla o trochu lepší.

Hrouda udržel nulu až do konce

Vydrží Velim nasazené tempo, otočí domácí zápas? Čekal se nápor Bečvár, ale prosadila se Velim. Už v 51. min. se domácí dopustili faulu před velkým vápnem, ale to neměli dělat. Velimský super kanonýr  Ladislav Hájek nedal brankaři šanci a Velim šla do vedení 0:1. V 55.min.došlo k domluvenému střídání u hostů, velmi agilní Kukal si šel odpočinout na nedělní zápas áčka a střídal ho Šmejkal. (Poznámka:. Kukal dal v neděli vedoucí branku áčka). Pak domácí přidali, zrychlili hru, ale většina akcí skončila nepřesnou přihrávkou nebo na kopačkách hostů, kteří přitvrdili. Výsledkem bylo jejich 7 žlutých karet za druhý poločas. V 61.min. první velká šance domácích. P. Kuba centruje, ale Horáček na míč nedosáhl. Balón je hostujícími beky odvrácen na šestnáctku a tam se do něj opřel Uher. Hrouda bravurně zachránil  V 66.min. se hostům zranil O. Kosina, nahradil ho dorostenec D. Pych. V 71.min. se zranil druhý z bratrů M. Kosina a vystřídal ho J. Kasal. V 78.min. vyslal nebezpečnou střelu domácí Uher z trestného kopu, míč byl tečovaný ve zdi a mířil do šibenice. Ale J. Hrouda opět výborný a vyrazil míč na rohový kop. V 82.min.příležitost Velimi z trestného kopu. U míče L. Hájek, skvělá střela a také skvělý zákrok domácího brankaře. Pak přicházejí další příležitosti hostí v 83.a 84.min. Z nadějných pozic střílí J. Vlk nad branku. V 85.min. mají šanci domácí, po trestném kopu závar před brankou, ale situací vyřešil na brankové čáře opět J. Hrouda. V 86.min. se dostává míč před prázdnou branku vně vedle tyče ke K.  Šmejkalovi, ale ten trefil tyč. Utkání končí vítězstvím hostů 0:1, asi zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Byl to výborný zápas, měl kvality, dramatičnost. Jen chyběly góly a hlavně naše góly. Zezadu to bylo docela dobré, dobře zahrála záloha. Chyběl nám rychlejší přechod do útoku. Hosté prokázali také svojí kvalitu a podařilo se jim rozhodnout z trestňáku. Gratuluji jim k výhře.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Poslední zápas s mužstvy silné čtyřky čekal velimskou rezervu v Bečvárech. Domácí jsou téměř jistý vítěz skupiny, Velim stále ještě bojuje o 2. místo. Především se však čekal prestižní souboj. Mužstvo Bečvár prohrálo jen jednou(ztratilo jen tři body!). Velimi se daří venku, kde ztratila pouze 2 body v Liblici. Ani tentokrát nemohli Velimáci nastoupit v nejsilnějším složení. Chyběla jedna z opor defenzivní A. Srp a opět velimská hvězda J. Slavík. Áčko nám pustilo mladého J. Kukala a K. Šmejkala, kterým se v áčku nedařilo, oba vždy jen na jeden poločas. Stratég, trenér J Jedlička poslal na místo defenzivního záložníka J. Svobodu a připravil systém 4 – 4 – 1 – 1. Nechtěl otevřít hru jako doma, kde nás Bečváry trestaly z brejků a vyhrály. Viděli jsme nadprůměrný zápas III. třídy. Rychlý, tvrdý, bez záludných faulů, s prvky kombinační hry. Jen góly chyběly, obrany včele s brankaři to nedovolily. Velkou pochvalu si zaslouží všichni hráči naší rezervy. Ale byl to zápas velimského brankaře J. Hroudy, který jistil vítězství. A Velim měla ještě jednoho, TOP hráče, L. Hájka, který umí rozhodnout a podařilo se, tentokrát z trestného kopu. Pochvalu si zaslouží i domácí mužstvo, které má sílu a je zaslouženým postupujícím do okresního přeboru, kam patří.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - KUBELKA Jaroslav (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.