Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry se přiblížily postupu


Branky


0

Těžký zápas v Dobrém Poli zvládly Bečváry. Po vyrovnané první půli stříleli ve druhé góly hlavně hosté. Stále tak dvě kola před koncem drží pětibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobráč nepouštěl hosty do šancí

Hosté chtěli napravit prohru z minulého kola a hlavně naplno bodovat pro udržení náskoku na čele tabulky. Jenže domácí nejsou žádní nazdárci a dobře se na utkání připravili. Bránili poctivě na svojí polovině, nenechávali se vytahovat do presinku a naopak po převzetí míče přecházeli velice rychle do protiútoků. A už v sedmé minutě po faulu zahrávali přímý kop a Jan Čermák poslal domácí tým do vedení - 1:0. Neradovali se z něj dlouho, protože třetí nejlepší střelec soutěže Miroslav Černý srovnal na 1:1. Ale trestné kopy se staly doménou Dobráče. Po dalším přímáku šli opět do vedení Martinem Hozmanem - 2:1. Pak se dlouho nic zajímavého nedělo, protože Bečváry se nemohly prokousat soustředěnou obranou domácího týmu. Ale do kabin se hostům podařilo vyrovnat, když se hlavou trefil po rohovém kopu Ondřej Holub - 2:2.

 

Bečváry v druhé půli kralovaly

Druhý poločas přinesl trochu jiný obrázek. V dresu hostů se dostal na plac Jan Sikáček a pomohl přidat na obrátkách. Již po deseti minutách vyrazil střelu gólman Strejček, dorážku vykopl obránce, ale na další dorážku Miroslava Černého již nestačil nikdo - 3:2. A Bečváry už na hřišti vládly. Další branku přidal opět Černý z pokutového kopu, Martin Horáček po sólu od poloviny hřiště obešel stopera i brankáře a do prázdné brány zvyšoval na 5:2. Domácí sice ještě snížili (Michal Pytloun - 5:3), ale poslední slovo měl zase Horáček - 6:3.



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: V první půli jsme byli nešťastní, nemohli jsme se dostat k ohrožení jejich brány. Druhý poločas byl již plně v naší režii. Teď se pokusíme bodovat v Kozojedech, abychom už potvrdili první flek a nemuseli čekat na poslední kolo.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Strejček [-] - O. Štefančík [-] , T. Jícha [-] , M. Hozman [-] , J. Svoboda [-] - O. Beránek [-] , M. Vosecký [-] , D. Špička [-] , P. Varyš [-] - J. Čermák [-] , M. Pytloun [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Kuba [-] , L. Kubásek [-] (85. V. Šmejkal [-] ) , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] - P. Jahoda [-] (66. J. Kšírl [-] ) , O. Holub [-] , M. Horáček [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-] , J. Čáslava [-] (46. J. Sikáček [-] )

ŽK: 55. O. Štefančík .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Hlavnička Radek - VARYŠ Petr (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.