3:1
(2:1)
33. T. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:00

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezchybná obrana domácích zajistila tři body


Branky


1. R. Kolář , 42. K. Mašek , 49. P. Karel - 33. T. Tůma
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned první kolo přineslo souboj mezi prvním a druhým týmem. Domácí tým s oslabenou sestavou o kapitána Dvořáka a Anděla začal rychlým golem po chybě brodské obrany. Po tomto golu se domácí zatáhli do obrany a vyráželi do brejků, tažených převážně Kamilem Maškem. Převaha hostů byla patrná a herní kvalita jednotlivých hráčů brodského céčka patří spíše do krajských soutěží než do 4.třídy. Ale zkušený domácí tým dlouho odolával náporu, až se ujala střela Tůmy. Naštěstí pro Kouty mají ve svém středu Kamila Maška, který nejdříve obrovskou šanci zazdil, aby si vše za chvilku vynahradil nádherně zahraným přímým kopem a za stavu 2:1 se šlo do kabin.

 

Po změně stran se brzo trefil koutecký Karel a na brodských se začala projevovat mírná nervozita. Hosté přidali na obrátkách, ale velmi zkušená koutecká obrana v čele s bezchybným Březinou, který předváděl skoky jak za mlada, odolávala. Tlak ještě zesílil, když musel hřiště 10 minut před koncem odstoupit útočník domácích a na bránu Březiny se to jen valilo. Obrana Koutů však hrála opravdu dobře a na hranici seběobětování a a za cenu spousty rohů se ubránila. Výborný zápas odehráli oba krajní obránci Písařík a Novotný. Za bojovnost a taktický výkon je třeba pochválit celý stařecký tým Koutů a za hosty byl nejlepší Tůma, který rozdával balony jedna radost.



Ohlasy k zápasu


TJ Melechovan Kouty
Vašík Horajs: Ze svého pohledu musím říct, že je velmi příjemné vidět na hřišti spoustu kamarádů z brodu, se kterými jsme se potkávali v krajských soutěžích buď jako spoluhráči a nebo protihráči jen tak 10 až 15 let zpátky. Utkání bylo vedeno velice férově k čemu přispěl i rozhodčí svým dobrým výkonem.




Sestavy


TJ Melechovan Kouty
P. Edr [-] , L. Písařík [-] , V. Novotný [-] , P. Karel [-] , R. Březina [-] , M. Šimek [-] , K. Mašek [-] , P. Kolář [-] , . Jindra [-] , V. Horajs [-] , R. Kolář [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - T. Tůma [-] , R. Vrba [-] , P. Bouda [-] (65. J. Holcman [-] ) , J. Horn [-] , P. Nechvátal [-] , R. Němec [-] , T. Udržal [-] , P. Novotný [-] , J. Soukup [-] , M. Fišer [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - ŠIMEK Pavel (N), DOHNAL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.