Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná vyloupila Dobratice


Branky


0

Čeladná získala jednobrankový náskok už v první dějství. Ten dokázala udržet i v druhé části a odvezla si z Dobratic tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo dnes přišel na fotbal, určitě nelitoval. Hrálo se výborné utkání, kde nechybělo to hlavní, co má fanoušek rád, a to jsou góly. Padlo jich celkem sedm a některé z nich byly z kategorie gólu měsíce. Do Dobratic přijeli hráči Čeladné už jako jistý postupující do krajského přeboru. K tomu jim paradoxně pomohli naši fotbalisté, kteří v minulém kole vyhráli 2:0 ve Starém Městě a Čeladné vybudovali nedostižný náskok. A tak už tři kola před koncem ročníku bylo jasno a sobotní zápas mezi oběma celky nic neřešil.  Domácí Dobratice zaskočily favorita hned v úvodu a už ve 3.minutě vedly 1:0. V šestnáctce si Zeman pohrál s obránci a střelou pod břevno nedal Smolíkovi žádnou šanci.  Čeladná vyrovnala v 11.minutě po tečované střele, míč dostal za brankovou čáru Padych.  Ve 14.minutě vyslal levačkou bombu na Smolíkovu branku Číž, ale nevešla se mezi tyče. Podobnou sílu střely napodobil hostující Padych a ani on prostor mezi tyčemi netrefil. Po krásném vysunutí Zemanem se ocitl v dobré pozici Číž, hostující brankář stačil včas vyběhnout a radost domácímu hráči překazil.. Neujala se ani další střela kapitána Causidise, kterou vyslal svou slabší pravou nohou. Více si tedy zachytal čeladenský Smolík a Dobratice mohly později litovat zahozených šancí. V 31.minutě podnikli hosté rychlý brejk po pravé straně, Padych měl dost času, aby zpětnou přihrávkou k bodu pokutového kopu nabídl míč Martinu Váňovi, který z 10 metrů vymetl pravý horní roh Hillovy branky, 1:2.

 

Čeladná udělala v poločase dvě změny, trenér tak reagoval na ležérní hru některých svých hráčů. Do první možnosti druhé půle šel Causidis, jeho střela či centr prošel celým brankovým územím až k postranní čáře. To hosté byli přesnější a Váňa z podobného místa mířil přesně na vzdálenější tyč Hilla, 1:3. Ke cti Dobratic musím podotknout, že nepřestali dotírat na čeladenskou obranu a bylo jen otázkou času, kdy se něco podaří zdařile zakončit. Střelecké pokusy Zemana a Číže volaly po gólu, brankář stačil míčové projektily zastavit někdy až netypickými zákroky. Proto bylo velikým překvapením, když za jeho záda zapadla v 65.minutě taková fotbalová šmudla z kopačky Číže, 2:3. Ani tento stav neznervóznil domácí fotbalisty a přidali ještě více  na aktivitě. Aktivní byl s chutí hrající Zeman, po něm si na brankáři vylámal zuby i Číž s Causidisem. Dobratice vycítily šanci a ani Causidis neměl dnes svůj střelecký den. Pochopitelně snaha na vyrovnání otevřela hostům zadní vrátka Dobratic a jen se štěstím skončily dva výpady hostí na oslabenou obranu střelami nad a vedle.  Hosté aktivně napadali domácí obranu a po jednom otálení Bély musel tým podržet zákrokem Hill. Ale v 82.minutě už neměl při přečíslení šanci, po přihrávce na volného Martina Váňu to bylo 2:4, a hostující střelec tak dovršil hattrick a dal klid svému týmu. Poslední branku utkání dali domácí zásluhou L.Klesniaka. Ten se po střídání objevil netradičně na hrotu útoku a v 88.minutě snížil na konečných 3:4.

 

Text zdroj: http://www.dobratice.cz/

Autor textu: Karel Moškoř



Sestavy


TJ Dobratice
D. Hill [-] - J. Uherek [-] , D. Dobiáš [-] (75. A. Březina [-] ) , R. Číž [-] , L. Zeman [-] (65. M. Šimík [-] ) , M. Causidis [-] , V. Škola [-] (61. S. Špok [-] ) , P. Béla [-] , O. Skotnica [-] , T. Bortlíček [-] (59. L. Klesniak [-] ) , P. Lýsek [-] -

SK Beskyd Čeladná
D. Smolík [-] - O. Walder [-] (46. O. Chýlek [-] ) , J. Padych [-] (61. V. Šlesinger [-] ) , D. Špavelko [-] , M. Váňa [-] , T. Baran [-] , M. Váňa [-] , J. Strohalm [-] (46. M. Šimák [-] ) , M. Pliska [-] , L. Machanec [-] , V. Řehák [-]

ŽK: 40. T. Bortlíček , 49. O. Skotnica , 90. J. Uherek - 73. M. Váňa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - KALOČ Radim, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.