2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice remizovaly v Čeladné


Branky


0

Čeladná, která již je jistým postupujícím přivítala na svém hřišti Veřovice a i přes její vedení v první půli, skončil zápas remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
 Martin Kupčák nastoupil ve druhém utkání po sobě na hrotě a hned v úvodu v 1 minutě se dostal do stoprocentní šance, když domácí bek před veřovickým útočníkem uklouzl a Kupčákovi se naskytl prostor pro střelu, ale jen o pár centimetrů minul levou tyč domácí brány. Poprvé domácí zahrozili v 13 minutě, ale Martin Fojtík byl na místě a nohou vytěsnil střelu Martina Váni mimo branku. V 15 minutě ale domácí mohli jít do vedení, ale proti byl Martin Černoch, když balón vystřelený Váňou již směřoval do veřovické sítě, ale skluzem ho ještě na poslední chvíli vykopl na roh. Ve 24 minutě bylo rušno na obou stranách. Nejprve domácí nastřelili Padyechem břevno hostující brány, míč se ale dostal na veřovické kopačky. Po pravé straně zatáhl míč Adam Gold, perfektně nacentroval před domácí bránu a Martin Kupčák byl tam, kde měl být – 0:1. Jenže z vedení se hosté dlouho neradovali. Po jejich chybě ve středu pole, když rozehrávali ještě navíc přímý kop, tak ztratili míč, domácí se dostali rychlou kombinací do naší šestnáctky a potom to již bylo pro Waldera jednoduché – 1:1. V 35 minutě šli domácí do vedení, když svým důrazem se zmocnili balónu na naší půlce a pěknou kombinací se dostali do zakončení a střelou k tyči dali Paydychem svůj druhý gól – 2:1. V první půli to nebylo od domácích zdaleka vše. V závěru ještě dvakrát za sebou nastřelili tyčku, takže poločasové vedení domácích bylo pro nás ještě přijatelné.

 

Do druhé půle nastoupili hosté trochu kuriózně. Rozhodčí zahájil utkání, když jim na hrací ploše chyběl Martin Černoch. Nevím, jak se to stalo, ale prostě ho Veřovice ho zamkli v kabině a on se nemohl dostat na trávník. To jsem ještě nezažil. I přes toto nedopatření vtrhli Veřovice do druhé půle s tím, že se pokusín něco s výsledkem udělat a zkorigovat nepříznivý stav. Již v 54 minutě svou druhou brankou v utkání Martin Kupčák srovnal stav na 2:2. Radim Košelík zahrával z leva přímý kop, Kupčák míč lehce hlavou lízl a zatočil do brány. Sice byl ještě tečován domácím obráncem, ale i tak by skončil v síti.  V druhé půli se několika skvělými zákroky blýskl Martin Fojtík a držel šance Veřovic na bodový zisk v tomto utkání. A protože do konce utkání si již s šancemi na obou stranách oba brankáři poradili, tak nakonec utkání skončilo dělbou bodů.

 

Zdroj text: afcverovice.php5.cz; http://www.skceladna.cz/

     


Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - L. Machanec [-] (57. J. Strohalm [-] ) , O. Walder [-] (62. O. Chýlek [-] ) , V. Řehák [-] (50. V. Čáp [-] ) , D. Špavelko [-] , M. Váňa [-] (78. M. Badura [-] ) , T. Baran [-] , M. Váňa [-] (52. V. Šlesinger [-] ) , J. Drevňák [-] , M. Pliska [-] , J. Padych [-]

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - M. Adamec [-] , O. Fojtík [-] (61. D. Macháček [-] ) , P. Švolba [-] - R. Košelík [-] , A. Gold [-] , R. Knybel [-] - M. Kupčák [-] , M. Hanko [-] - M. Černoch [-] , J. Valošek [-]

ŽK: 40. J. Drevňák , 62. M. Pliska , 83. D. Špavelko - 59. M. Adamec , 80. P. Švolba , 86. M. Kupčák , 90. M. Fojtík .
Počet diváků: 244. Rozhodčí: POBOŘIL Radek - KONTORŠIKOV Maxim, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.