Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Město rozhodlo ve druhé půli dvěma góly


Branky


0

Domácí se ujali vedení už v 15. minutě, když se prosadil po centru Střalka. Hosté srovnlai asi o deset minut později, když do sítě dorazil merunu Šuster. Druhý poločas začal náporem Starého města, ale to své dvě šance nevyužilo. V 69. minutě už se domácí fandové radovali, když Sušovský blafákem překonal hostujícího gólmana. Hosté mohli v 76. minutě vyrovnat, ale pálili vedle. Pojistku dal domácím nekompromisní ranou Střalka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Karel Sochora (trenér): Trochu jsme to skládali, protože už nás moc nebylo, takže třeba gólman Gaszczyk nastoupil v útoku.Ale hlavně v prvním poločase, kdy jsme si dokázali vyhovět a vytvořit si nějaké střelecké pokusy," upozornil. „Po přestávce byl soupeř lepší a dvěma góly rozhodl o výhře," uznal kvality protivníka. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/bezstarostny-fotbal-stonavy-20160615.html



Sestavy


První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] , T. Boráň [-] (76. J. Birčák [-] ) , V. Smilowski [-] , M. Sušovský [-] , K. Střalka [-] (85. P. Němec [-] ) , D. Papaj [-] , T. Kovalik [-] , O. Boráň [-] (67. L. Slota [-] )

SK Stonava
F. Ciasnocha [-] - A. Zachata [-] (64. D. Fitznar [-] ) , P. Šuster [-] , M. Skácelík [-] , L. Gaszczyk [-] , M. Edr [-] , J. Frait [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , P. Zielonka [-] , A. Wojnarovský [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: LEVINGER Milan - KUBÁČEK Vojtěch, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.