Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO REPORTÁŽ: Datyně nestačila na Čeladnou


Branky


0

Čeladná získala rozhodující náskok už během prvního poločasu. Ve druhém už svou výhru kontrolovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 4.minutě zahrávali hosté rohový kop,míč propadává na první tyč a Dolák dorážkou mění skóre - 0:1. Domácí zahrozili o minutu později,když Walder vede míč po lajně,centruje do šestnáctky, Baran ale mínul bránu.Vyrovnání přišlo v 17.minutě Martinem Váňou,který po kombinační výměně posílá míč kolem brankáře do sítě - 1:1. Čeladenští zahrávají standartní situaci z pravé strany. Padych nahrává na Martina Váňu a ten svým druhým gólem k pravé tyči mění skóre na - 2:1. Domácí v 44.minutě rychle rozehrávali přímý kop Padychem, který nachází Marka Váňu a ten prodlužuje na zadní tyč, kde Řehák hlavou k tyči umísťuje do brány - 3:1.

 

Foto zdroj: TJ Dolní Datyně-Havířov - facebook

 

Hosté mohli snížit skóre v 58.minutě, když Drevňák posílá malou domů, kterou hosté vystihli a Řehák odkopává z brankové čáry. V 59.minutě Padych se ocitá sám před brankářem, jeho tutovka však skončila nad břevnem.Hosté se dostávají po kolmici před Smolíka,ten vybíhá a Stebel do prázdné dává na - 3:2. Domácí o sobě dávají vědět v 75.minutě, když výstavní střela Marka Váni z 30 metrů končí pod břevnem Datyňské branky - 4:2. Domácí si pak už v poklidu dokráčeli pro tři body.

Text zdroj: www.skceladna.cz 

Foto zdroj: TJ Dolní Datyně-Havířov - facebook



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
D. Smolík [-] - O. Walder [-] , J. Padych [-] (86. O. Chýlek [-] ) , D. Špavelko [-] (79. M. Šimák [-] ) , M. Váňa [-] (81. V. Čáp [-] ) , T. Baran [-] (72. V. Šlesinger [-] ) , M. Váňa [-] , J. Drevňák [-] , M. Pliska [-] , L. Machanec [-] (84. J. Strohalm [-] ) , V. Řehák [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Rozbroj [-] - R. Pištěk [-] , L. Stebel [-] , J. Vlček [-] , J. Dolák [-] , V. Masopust [-] (68. F. Švrčina [-] ) , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , R. Baláž [-] , J. Vandriak [-] (70. O. Kulhánek [-] ) , Y. Batiha [-]

ŽK: 58. M. Váňa , 74. V. Šlesinger , 80. L. Machanec - 24. R. Baláž , 29. V. Masopust , 38. P. Tomašák , 69. J. Dolák .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - BARTOŠ Ivan, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.