Chlum smetl Líšinu


Branky


4. Z. Švec , 33. S. Eret , 34. M. Archalous , 36. S. Eret , 55. T. Červenka , 62. S. Eret , 83. M. Wagner - 84. Z. Tříska
0

Roli jasného favorita Chlum proti trápící se Líšině potvrdil. Díky třem slepeným brankám a hattricku Stanislava Ereta zvítězil 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo po půlhodině hry

Ráz zápasu byl už od 4. minuty víceméně jasný. Již v ten moment se totiž kuriózně z přímého kopu prosadil Zdeněk Švec. Kuriózně, protože přímý kop se rozehrával téměř z poloviny hřiště. Dlouhý balón chtěl zachytit až brankář Žigmund, který si o něj dokonce křikl, ale míč, který původně chytit nad hlavou, mu nešťastně propadl do sítě - 1:0 pro favorita. Brzké vedení atraktivní kopané uškodilo. Oba celky se potýkaly s nepřesnostmi a větší šance k vidění snad ani nebyla.

 

Změna přišla po půlhodině hry. V 33. minutě rozehrával rohový kop Šlajs, míč se v chumlu dostal až ke Stanislavu Eretovi, který jej, i s přispěním teče jednoho z hráčů Sokola, dopravil za brankovou čáru. Jen o minutu později byl rozdíl již třígólový. Eret vyslal do samotného úniku rychlého Matěje Archalouse, který si s šancí poradil na výbornou. S Líšinou to vypadalo zle nedobře. Ba co víc, v 36. minutě se opět prosadil Stanisav Eret. Tentokrát byl na konci krásné kombinace na jeden dotek, do níž se zapojili čtyři hráči Chlumu. Čtyři-nula, o vítězi bylo rozhodnuto.

Desítka se nekonala

Druhý poločas se vlastně již dohrával. Hostujícím hráčům, kterým se na jaře nedaří, muselo být jasné, že na Chlumu se bude otáčet velmi těžko. Naopak domácí, kteří chtěli odčinit prohru v derby se Sečí, se fotbalem bavili. Jejich pohledné kombinace toho byly důkazem. Po deseti minutách zvýšil na 5:0 Tomáš Červenka, který se v ten moment osamostatnil na čele tabulky střelců. Ale ne na dlouho, neboť v 62. minutě dokonal Stanislav Eret svůj hattrick, díky kterému má na kontě taktéž osm gólů.

 

Zbytek zápasu bohužel poznamenaly i nejrůznější strkanice a přehnané emoce, ze kterých pramenily čtyři žluté karty a hlavně červená pro hostujícího Lukáše Bauera. V samotném závěru na 7:0 dával po pohledné samostatné akci Michal Wagner. Čestný úspěch Líšiny zařídil z přímého kopu Zdeněk Tříska, když svůj přesný pokus z 25 metrů namířil do dolního růžku branky, mimo Kvíderův dosah.

 

 

Mimochodem, k reportu z velikého derby Seč-Chlum byla přidána rozsáhlá fotogalerie, na kterou se rozhodně stojí za to podívat. Za fotky děkujeme do Seče.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, hráč Chlumu: "Jsme rádi, že se nám podařilo odčinit porážku z minulého zápasu a pobavit diváky. Především ve druhém poločase nám vycházela kombinační hra a fotbalem jsme se bavili. Škoda jen gólu inkasovaného v závěru utkání a také zbytečných emocí už za rozhodnutého stavu."

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "Průšvih no. Chlum byl určitě lepší, my jsme měli snad jen tři střely na branku. Na soupeři bylo vidět, že ví, co chce hrát. My utkání bohužel psychicky nezvládli. Bylo to špatné, víc k tomu snad ani není co říct."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Archalous [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] , V. Ernest [-] , L. Hajšman [-] (60. S. Parák [-] ) , M. Šlajs [-] (46. M. Wagner [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] (46. P. Bořík [-] ) , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - Z. Větrovský [-] , L. Bauer [-] , M. Pivoňka [-] (33. J. Jarošík [-] ) , J. Černý [-] (46. Z. Hrdonka [-] ) , M. Skala [-] , J. Langmajer [-] , K. Lhoták [-] , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-]

ŽK: 67. S. Eret , 77. Z. Švec , 82. D. Kvídera - 36. J. Černý , 82. J. Langmajer . ČK: 82. L. Bauer .
Hráči zápasu: S. Eret , R. Šašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - MICHÁLEK Tomáš (N), REIDL Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.