Ostrov střílel hlavně ve druhé půli. Hvězda odjíždí s prázdnou


Branky


44. M. Novotný , 66. R. Žídek (vl.) , 69. O. Nýber , 83. J. Liška , 85. J. Vrba , 90. M. Rašman
0

Hráči Ostrova přivítali na svém hřišti v rámci 19. kola krajského přeboru chebskou Hvězdu, jejíž útok není zrovna výkladní skříní soutěže. A to se ukázalo i proti prvnímu mužstvu tabulky, kterému nakonec nedokázala vstřelit ani jednu branku. Ostrov vyhrál po zásluze a s přehledem 6:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov začal utkání aktivně a už po pár minutách hry se mohl dostat do vedení, jenže přelobování brankáře Hvězdy skončilo na břevně. Na druhé straně Hvězda zahrozila dvěma tvrdými ranami ze střední vzdálenosti, které šly ale těsně vedle. Postupem času Ostrov převzal naprostou iniciativu hry a i nadále se snažil vstřelit uklidňující gól, což se podařilo až ve 44. minutě Milanu Novotnému. Hvězda zahrozila ještě ze standardek, ale konec žádné z nich nebyl tak přesný, aby rozvlnil síť za zády Sütta.

 

 

Ve druhém poločasu muselo přes stovku fanoušků bolet za krkem. Hrálo se totiž na jednu bránu a to na tu chebskou. Ostrov byl jednoznačně aktivnějším týmem a svoji převahu dával najevo i gólově. V 66. minutě se dostal do dvoubrankového náskoku po vlastním gólu Radka Žídka. Za další tři minuty se ale Ostrovští dokázali prosadit jak je tomu zvykem. Ondřej Nýber si povodil na levé straně dva hráče a gólmana a zakončil do odkryté klece. Když v 83. minutě přistál míč přesně na hlavě Jana Lišky, vedl Ostrov už 4:0. Hvězda postupem času nestíhala fyzicky a domácí se dostávali do přečíslení, z čehož těžil nejdříve Jakub Vrba a pak i Martin Rašman. A vzhledem k tomu, že rozhodčí nenastavoval ani jednu minutu, zvítězil FK Ostrov jednoznačně a naprosto zaslouženě 6:0 a i nadále kraluje tabulce krajského přeboru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Počet diváků: 125. Rozhodčí: Aubrecht Jan - ŠMAT David, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.