2:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojedy nadělily Kožlanům šestigólový příděl!


Branky


57. J. Kotěšovec , 86. M. Melichar - 2. T. Hach (p.) , 24. P. Pánek , 38. M. Pánek , 74. L. Zábranský , 77. M. Pánek , 90. V. Hach (p.)
0

Utkání mezi týmy TJ Olympie Kožlany B a TJ Sokol Kozojedy mělo před zápasem mírného favorita v podobě hostů. Kozojedy byly v utkání zcela lepším týmem a zvítězily celkem jasně 2:6! I v tomto utkání se Kozojedy musely obejít bez zraněného nejlepšího střelce soutěže Pavla Volína. Kozojedy se díky této výhře posunuly už na 3. pozici v tabulce. Kožlanům patří i nadále 8. příčka tabulky se 14 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozojedy načaly svoji jízdu penaltou

Hned od prvních minut bylo znát, kdo je v tomto zápase favoritem. Kozojedy se dostávaly do velkých šancí, které se domácím těžko likvidovali. Hosté prostě jasně domácí přehrávali. Hned na úvod zápasu se kopala penalta, kterou vybojoval Martin Pánek. Pokutový kop bezpečně proměnil obránce Tomáš Hach a hosté tak šli do vedení 0:1 už ve 2. minutě. Poté Petr Pánek šel ve 24. minutě sám na brankáře a svoji příležitost proměnil. Stav se měnil na 0:2. Kozojedy zúročily svůj potenciál a ve 38. minutě už navyšovaly své vedení na rozdíl 3 branek. Lukáš Zábranksý poslal krásnou přihrávku Martinu Pánkovi a ten jeho nabídku neodmítnul. Pánek byl zcela sám před domácím gólmanem a s takovou situací si samozřejmě poradil. Hosté měli ještě v průběhu poločasu další velké šance, ty ale byly nedotažené. Z důležitých informací to bylo tak vše. Obě mužstva odešla do kabin za stavu 0:3!

 

 

 

Pohlídaný výsledek

Jak už to bývá u Kozojed, tak v začátcích poločasů jsou vždy o něco tzv. ospalejším týmem a potvrdilo se to i nyní. Hosté trochu ubrali na své aktivitě a přizpůsobili se hře domácích. Z toho také plynula jedna branka, která padla v 57. minutě. Autorem branky se stal Jan Kotěšovec, který tak snížil stav utkání na 1:3. Kozojedy tento gól probral a začaly hrát opět svůj fotbal. V 74. minutě šel na branku střídající útočník Petr Štol. Ten svoji střelu poslal pouze do gólmana, který střelu vyrazil před sebe. Míč se odrazil opět ke kozojedským, tentokrát k Martinu Pánkovi a ten nastřelil obránce. Od něj se míč odrazil znovu ke kozojedskému hráči, tentokrát k Lukáši Zábranskému a ten do třetice všeho dobrého už uklidil míč do sítě. O 3 minuty později se hostům povedla skvělá akce, kdy si doslova rozebraly obranu. Martin Pánek byl tím posledním, kdo se dotkl míče a už zvyšoval náskok svého týmu na 1:5. Domácí ještě alespoň dokázali zkorigovat výsledek na 2:5, kdy po chybě obrany se prosadil domácí Martin Melichar. Domácí se ke konci zápasu po své šanci rozčilovali a gólman hostů poslal rychlý dlouhý výkop na Martina Pánka a ten si vybojoval dnes již druhou penaltu. Penaltu šel kopat gólman Václav Hach, který ji bezpečně proměnil. Tento gól byl poslední tečkou za dnešním zápasem, který skončil v poměru 2:6! V zápase byla udělena i 1 červená karta domácím a to Martinu Melicharovi. Vzhledem k výsledku utkání nebudeme za domácí jmenovat nikoho. Za hosty jmenujeme jako nejlepší hráče Martina Pánka a Lukáše Zábranského. Jmenované hráče najdete v sestavě kola, pro které můžete hlasovat tradičně až do středy do 12 hodin!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany B
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (trenér): S dnešním výsledkem jsem spokojen. Mohlo to být z naší strany i lepší, ale pro dnešek to stačilo. My jsme domácí celý zápas přehrávali s výjimkou začátku 2. poločasu. Vítězství je pro nás zasloužené. Musím pochválit domácím stopera, který odváděl dobrou práci.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany B
Z. Polcar [-] - Z. Matula [-] , R. Müller [-] (12. J. Špaček [-] ) , R. Vopata [-] , J. Fiala [-] (65. M. Šubrt [-] ) , M. Melichar [-] , M. Kraft [-] , J. Kotěšovec [-] , P. Jícha [-] , T. Feix [-] , J. Jícha [-]

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - V. Folk [-] , T. Hach [-] , M. Hach [-] - Š. Folk [-] (46. M. Prusík [-] ) , P. Pánek [-] , L. Zábranský [-] , V. Görner [-] , M. Pešek [-] - L. Němec [-] (59. P. Štol [-] ) , M. Pánek [-]

ŽK: 36. T. Feix , 67. M. Melichar , 84. P. Fiala . ČK: 90. M. Melichar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - VALIŠ Robert (N), VOLÍN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.